Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Засекретена аутопсия след нападение на Йети над служител на НАСА

В мъртвия Йети откриват проследяващо устройство

Нито една близка среща с Голямата стъпка не е осъществена по "настояване" на отделен човек или група хора. Винаги той предизвиква тези кратки срещи и ги преустановява внезапно, след като задоволи любопитството си. Съществува все още надежда някой ден да бъдат разсекретени протоколите от една тайнствена аутопсия на едър мъжки представител на Саскуоч, проведена от лекари по авиокосмическа медицина в болницата на военновъздушната база "Брукс" (щата Тексас, САЩ) само няколко дни след убийството на президента Джон Кенеди в Далас на 22.11.1963 г.

Тази невероятна история е разказана от Брус Уивър на Ник Редфърн (1964), английски журналист, криптозоолог, уфолог и писател документалист - главен редактор на списание Phenomena (Ник Редфърн, "Секретните документи на НАСА", НСМ Медиа, София, 2011 г.). Брус Уивър е научил за въпросната аутопсия от своя дядо – д-р Фред Уивър, работил като лекар във военновъздушната база "Брукс" до 1965 г.

Негови колеги от изследователския център в базата му предоставили секретен доклад с приложени цветни снимки на трупа и аутопсията на огромен мъжки хоминид, който бил пренесен там за експертиза от изследователския център "Джон Глен", Люис Фийлд (щата Охайо, САЩ)).

Този голям самец се появил съвсем неочаквано в гористия район

край базата и нападнал служителите по сигурността на НАСА, които го застреляли при самоотбрана.

Д-р Фред Уивър научил и кои са били по-съществените резултати от анатомичната експертиза на хоминида: къса и груба кафява козина; чертите на лицето му били смесица от човешки и маймуноподобни, бил висок над 250 см; зъбите му били 32, колкото при хората, но по-големи; гласните му струни били подобни на човешките; в лявата му предмишница имало имплантиран малък метален уред, който според медицинските специалисти на НАСА бил проследяващо устройство?!

Кой и с каква цел е имплантирал това проследяващо устройство?

Дали то се прилага на всеки представител от вида и дали не се използва за подаване на команди, изискващи задължително изпълнение? С други думи, дали Голямата стъпка не е някаква вариация на биоробот? Логично е да си зададем подобни въпроси, базирайки се на посочените по-важни резултати от аутопсията му.

Може би отговорите им ще станат известни на обществеността, ако НАСА разсекрети изцяло протокола от въпросната експертиза, който едва ли би бил заплаха за националната сигурност на САЩ. Да добавим, че

останките на косматия великан

заедно с намереното предполагаемо проследяващо устройство са били предадени в отдела по чужди технологии на военновъздушната база "Райт Патерсън" в Дейтън (щата Охайо, САЩ) за допълнително проучване.

В същата авиобаза в прочутия сред уфолозите Хангар №18 през юли 1947 г. са били пренесени труповете на извънземните астронавти и отломките от летящата им чиния, катастрофирала вечерта на 2.07.1947 г., 21,50 ч., в равнината Сан Огъстин, на 32 км югоизточно от градчето Розуел (щата Ню Мексико, САЩ).

Засега няма никакъв достъп до тези допълнителни изследвания в "Райт Патерсън”.

Паранормалните

преходи на

Голямата стъпка

Паранормалните природни явления като хрономиражи, внезапно преместване на хора от настоящето в миналото или в бъдещето, реверсивен ход на времето или неговото забавяне са визуални интерпретации, че миналото и бъдещето не са абстракции, а реални субстанции, съществуващи паралелно с настоящето. Разликата е само в това, че миналото е едновариантно и непроменливо, а бъдещето е поливариантно. Казано с други думи, времето не протича праволинейно, а се "наслагва" на слоеве като торта.

За едно "много истинско" премеждие e разказал проф. Игор Бурцев – директор на Международния център по хоминология (Москва, Русия) през 2019 г. в интервю за сп. "Аргументи и факти". През лятото на 2015 г. в Раменския район на Подмосковието (на 46 км югоизточно от Москва) пенсионерката Валентина Андреевна, бивша преподавателка по математика, работила по малиновите си насаждения в двора на семейната вила.

Внезапно чула шумолене зад гърба си и с ужас видяла в шубраците огромно, космато човекоподобно същество, което бавно вървяло срещу нея. Спряло се, когато погледите им се срещнали. Според Валентина ръстът му бил около 270 см. Малко след това

този хоминид започнал бавно да изчезва,

но не че отстъпвал, а някаква незнайно откъде появила се гъста бяла мъгла се спуснала над него и го обгърнала.

Като че ли се разтворил в нея. Уплашената жена бързо се прибрала в Москва и разказала на проф. Бурцев за преживяното. Ден-два по-късно той посетил мястото на близката среща със свои сътрудници и установил, че огромните стъпки на този Йети, които личали ясно във влажната почва, са се появили от "нищото" и са изчезнали пак в "нищото". Като че ли при Голямата стъпка тези преходи са контролирани. Той е в състояние да се озове от четириизмерното в триизмерното пространство и обратно на предварително избрано място и в желания от него момент. Точно така се е случило и при спасяването на преследвания от мечка руски ловец от внезапно появилия се Йети. Все още няма смислено обяснение на тези негови паранормални способности и как ги е придобил.