Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

“Дисни” променя 30-годишна матрица, нехае за гнева към тъмнокожата Ариел

Визията на Малката русалка е еталон за начина, по който изглеждат и останалите приказни героини Друг шамар за почитателите на класиките: в последния филм за Джеймс Бонд черна жена ще бъде Агент

 • ОВЕН: Нови идеи

  ОВЕН: Нови идеи

  РАБОТА В началото на седмицата отново сте в блестяща форма и дразните конкурентите си. На работното място не отказвайте предложената помощ, за да се справите бързо със задълженията си.

 • ТЕЛЕЦ: Печеливша работа

  ТЕЛЕЦ: Печеливша работа

  РАБОТА Внимавайте, ако пред вас се очертава предложение за доходна работа защото Меркурий е все още в своето ретроградно движение. Не избързвайте с отговора си, за да си спестите разочарованията.

 • БЛИЗНАЦИ: Признание

  БЛИЗНАЦИ: Признание

  РАБОТА През тази седмица и до края на месеца имате възможност само да обмислите кога да поставите началото на нови печеливши занимания, защото Меркурий е все още в своето ретроградно движение.

 • РАК: Делови срещи

  РАК: Делови срещи

  РАБОТА Постарайте се да си спестите неприятностите в началото на седмицата. Ще отхвърлите с успех всичките си изостанали задачи. Ще осъществите неочаквани, но полезни делови срещи.

АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

 • ЛЪВ: Промени

  ЛЪВ: Промени

  РАБОТА От първия ден на седмицата очаквайте промени, свързани с приятни новини. Лошото ви настроение е временно. Не се затваряйте в себе си. От понеделник се съсредоточете върху основните си

 • ДЕВА: Нови проекти

  ДЕВА: Нови проекти

  РАБОТА На работното място завършете започнатите задачи. Новите проекти не само не ви носят очакваните резултати, но са нежелателни и вредни заради все още ретроградното движение на Меркурий.

 • ВЕЗНИ: Загуби

  ВЕЗНИ: Загуби

  РАБОТА Не пропускайте и използвайте възможността да промените нещо в живота си и да го направите по-добър. Освободете се от песимизма и обзелите ви страхове, че някой ви преследва и ви мами.

 • СКОРПИОН: Отговорност

  СКОРПИОН: Отговорност

  РАБОТА В началото на седмицата ще научите за приходи, които отдавна очаквате. Не правете веднага планове за покупки по време на ретроградния Меркурий.

Афера