Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Карло Луканов, син на Андрей Луканов: Убиха баща ми на рождения ден на майка ми. Казваше, че няма да се спрат и ще го ликвидират

- Г-н Луканов, с какво се занимавате? - С логистика във фирма за строителни материали. - Не сте ли собственик на фирмата? - Не, имам собствени фирми, но те не работят, тук съм наемен работник.

 • ОВЕН: Признание

  ОВЕН: Признание

  РАБОТА Помислете за начина, чрез който в началото на седмицата да докажете правотата си пред ръководството и да получите заслужено признание. Не налагайте волята си емоционално, с инат и агресия,

 • ТЕЛЕЦ: Одобрение

  ТЕЛЕЦ: Одобрение

  РАБОТА Съдбата ви дава възможност да се изкачите още няколко стъпала по служебната стълбица и да заслужите одобрението на ръководството от началото на седмицата.

 • БЛИЗНАЦИ: Самочувствие

  БЛИЗНАЦИ: Самочувствие

  РАБОТА От първия ден на седмицата сте в добро настроение и с отлично самочувствие. Не проявявайте агресия, ако решите да наложите мнението си, защото по този начин ще навредите на себе си.

 • РАК: Упреци

  РАК: Упреци

  РАБОТА Ще се наложи да търпите упреци от делови партньор, че сте коректни и прахосвате парите на фирмата си, но и негова заради дяловото му участие. Защитете се и прекратете отношенията си.

АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

 • ЛЪВ: Отговорност

  ЛЪВ: Отговорност

  РАБОТА Бъдете внимателни и отговорни в началото на седмицата. Емоцията и трудностите са пречка да оцените безпристрастно възможностите си. Не влизайте в спор с колегите си.

 • ДЕВА: Запознанства

  ДЕВА: Запознанства

  РАБОТА През първите дни на седмицата се подгответе да останете на работното си място и след края на работното време. Освен финансовите постъпления ще ви зарадват и перспективни делови запознанства и

 • ВЕЗНИ: Подкрепа

  ВЕЗНИ: Подкрепа

  РАБОТА В петък и почивните дни поднесете идеите си на своите колеги и не пропускайте да им направите добра обосновка, за да ви подкрепят. Пред вас се очертава предложение за нова работа.

 • СКОРПИОН: Напрежение

  СКОРПИОН: Напрежение

  РАБОТА Началото на седмицата е напрегнато, но и ползотворно. Идеите ви ще намерят приложение и ще бъдат одобрени от ръководството. Бъдете точни и принципни и ще докажете,