Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ален Делон заклеймен като “расист, хомофоб и женомразец”

Изказването на звездата “Ако един шамар е нещо мъжкарско, то аз съм мачо” вбеси активистките на #Metoo Синът му Антъни го обвини, че го е затварял в клетка с кучета като дете "Искам да съм негова

 • ОВЕН: Анализ

  ОВЕН: Анализ

  РАБОТА Задължителният анализ на изпълнените задачи до момента е във ваша полза от първия ден на тази седмица. Умението да се справяте със задълженията си ще ви донесе приходи.

 • ТЕЛЕЦ: Стабилизация

  ТЕЛЕЦ: Стабилизация

  РАБОТА Не пропускайте от първия ден на седмицата да стабилизирате постигнатото на работното място, особено ако е свързано с финансовото ви състояние. Анализирайте новите си планове.

 • БЛИЗНАЦИ: Странно поведение

  БЛИЗНАЦИ: Странно поведение

  РАБОТА В началото на седмицата поведението ви е озадачаващо и е причина близките ви да се дистанцират от вас. Прекалили сте с упреците и с нежеланието да поемете своите домашни отговорности.

 • РАК: Промени

  РАК: Промени

  РАБОТА От първия ден на тази седмица чарът ви покорява околните. Промените, които предприемате, да са добре обмислени, ако са свързани с вашия личен живот. Рискованите начинания ви гарантират провал.

 • ЛЪВ: Пътуване

  ЛЪВ: Пътуване

  РАБОТА Използвайте пълноценно първите дни от седмицата. Пригответе се за задгранично пътуване. Конфликтът с ръководството е неизбежен, ако спорите и искате да го откажете.

 • ДЕВА: Такт и търпение

  ДЕВА: Такт и търпение

  РАБОТА Бъдете търпеливи и премълчавайте пред колегите си, особено ако са решили, че в началото на седмицата не им върви, и си търсят оправдание в околните.

 • ВЕЗНИ: Конфликти

  ВЕЗНИ: Конфликти

  РАБОТА В петък и почивните дни не създавайте конфликти със своите колеги на работното място. И те искат да работят наравно с вас. Нервността ви е безпричинна.

 • СКОРПИОН: Начинания

  СКОРПИОН: Начинания

  РАБОТА През първите три дни на седмицата начинанията ви носят признание, ако имате на кого да разчитате. Не спорете със своите колеги и партньори и не им доказвайте правотата си,