Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Певицата Никол Шерцингер се насочи към друго изкуство

Никол Шерцингер се насочи към друго изкуство, различно от музикалното. Певицата е направила скулптура, с която се похвали в социалните мрежи. Произведението на изкуството представлява женско тяло с

 • Венцислав Янков, малкият близнак от “Под прикритие”, впечатли в Кралството с маса и два стола

  ГалерияВенцислав Янков, малкият близнак от “Под прикритие”, впечатли в Кралството с маса и два стола

  Само една маса и два стола са необходими на актьора Венцислав Янков, известен с ролята си на малкия близнак Ники от "Под прикритие", за да впечатли в Обединеното кралство със своя авторска постановка.

 • ОВЕН: Изненади

  ОВЕН: Изненади

  РАБОТА От първия ден на седмицата ви очакват изненади, но ви предстои ново делово запознанство. Ще се наложи да вземате важни решения, свързани с бъдещите ви планове. Овладейте емоцията си.

 • ТЕЛЕЦ: Конфликти

  ТЕЛЕЦ: Конфликти

  РАБОТА В началото на седмицата са възможни конфликти и недоразумения, които ще ви загубят времето. Необходимостта да получите на всяка цена признание ви създава проблеми.

 • БЛИЗНАЦИ: Интуиция

  БЛИЗНАЦИ: Интуиция

  РАБОТА През първите дни на седмицата сте в центъра на общественото внимание и с лекота достигате привидно непостижимото. Разумът и интуицията ви подкрепят в сложна ситуация на работното място.

 • РАК: Съобразителност

  РАК: Съобразителност

  РАБОТА В петък и почивните дни бъдете съобразителни, прозорливи и гъвкави, ако искате да творите спокойно и бързо да решавате проблемите си. Работете усилно.

 • ЛЪВ: Проблеми

  ЛЪВ: Проблеми

  РАБОТА Ако в началото на седмицата имате проблеми, те са предизвикани от неволно допуснати грешки от ваша страна и от нежеланието ви да приемете съвети от колегите си.

 • ДЕВА: Промени

  ДЕВА: Промени

  РАБОТА В началото на седмицата сте прибързани и допускате грешки. Пригответе се за проблеми, свързани с промени в работата. Конфликтът с ръководството е неизбежен.

 • ВЕЗНИ: Внимание

  ВЕЗНИ: Внимание

  РАБОТА В петък и почивните дни не се разсейвайте, а обърнете внимание на задачите си, ако сте на работното място. Бъдете внимателни. Не вземайте важни решения,