Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Карло Луканов, син на Андрей Луканов: Убиха баща ми на рождения ден на майка ми. Казваше, че няма да се спрат и ще го ликвидират

- Г-н Луканов, с какво се занимавате? - С логистика във фирма за строителни материали. - Не сте ли собственик на фирмата? - Не, имам собствени фирми, но те не работят, тук съм наемен работник.

 • БЛИЗНАЦИ: Проблеми

  БЛИЗНАЦИ: Проблеми

  РАБОТА През първите дни на седмицата, празничен и почивни, се налага да осъзнаете, че причината за усложнените отношения с вашите колеги и партньори е породена от натежаващи с броя си служебни

 • ЛЪВ: Гняв

  ЛЪВ: Гняв

  РАБОТА От петък в празничния и през почивните дни сте гневни заради чужди грешки, които, въпреки нежеланието си, сте длъжни да поправите и ще се забави постигането на вашата цел.

 • ДЕВА: Трудности

  ДЕВА: Трудности

  РАБОТА В празничния и почивните дни трудности, изникнали от нищото, блокират работата ви, но са преодолими. Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване.

 • ВЕЗНИ: Запознанства

  ВЕЗНИ: Запознанства

  РАБОТА Празничният и почивните дни, с които започва седмицата, са благоприятни за нови делови запознанства. Те ви помагат да застанете на ново интелектуално и професионално равнище.

АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

 • СКОРПИОН: Задълбоченост

  СКОРПИОН: Задълбоченост

  РАБОТА Ако в празничния и почивните дни сте на работа, вместо да си създавате допълнителни проблеми на работното място, се задълбочете в задълженията си.

 • СТРЕЛЕЦ: Признание

  СТРЕЛЕЦ: Признание

  РАБОТА През празничния и почивните дни вашият стремеж към признание ще доведе до прекалено усърдие на работното място, което ще се отрази зле на личните ви отношения. Не е изключен конфликт.

 • КОЗИРОГ: Пътуване

  КОЗИРОГ: Пътуване

  РАБОТА Стига да ви е възможно, в празничния и почивните дни бъдете със семейството си. Благоприятни са пътувания и нови запознанства. Не са изключени неочаквани радостни новини за постигнати от вас,

 • ВОДОЛЕЙ: Подкрепа

  ВОДОЛЕЙ: Подкрепа

  РАБОТА В празничния и почивните дни, ако не пътувате с близките си, намерете време и въведете ред в документацията си. Справяте се бързо и с най-неотложните си задачи.