Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

13 години Волев търси новата си муза Кристина, за да “атакува” театъра

l 24-годишната актриса от Кърджали е с 27 роли в “Сексът - начин на употреба” l “Натисках” до краен предел възможностите й, но тя се оказа издръжлива”, признава режисьорът l “Интуицията ми я избра.

 • СКОРПИОН: Старание

  СКОРПИОН: Старание

  РАБОТА Старанието ви е завидно, но няма да постигнете целта си на вашето работно място, ако решите да наложите мнението си с инат. Не рискувайте, не се противопоставяйте и не спорете с колегите си.

 • СТРЕЛЕЦ: Анализ

  СТРЕЛЕЦ: Анализ

  РАБОТА В началото на седмицата бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите ви са виновни. Не пропускайте шанса си да увеличите своите доходи.

 • КОЗИРОГ: Успех

  КОЗИРОГ: Успех

  РАБОТА През първите дни от седмицата ви е отредено да изживеете неочакван професионален успех и да се окажете на поредния връх в кариерата си. Задълбочената работа при изпълнение на поставените

 • ВОДОЛЕЙ: Търпение

  ВОДОЛЕЙ: Търпение

  РАБОТА Не започвайте нови занимания през първите дни на седмицата. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и след това се заемете със задачите си.

 • РИБИ: Промени

  РИБИ: Промени

  РАБОТА Петък и почивните дни ви позволяват да се справите с покупките за вашия офис при минимални разходи. Не взимайте прибързани решения за промени, за да не се провалите неочаквано и болезнено.

 • Маратон София 2018

  Маратон София 2018

  Маратон София 2018 ще се проведе на 14 октомври. В 9,40 е масовият старт на 3 км. В 10 ч. потеглят състезателите в 42-километровата дистанция, а в 10,10 - полумаратонците.

 • 100 години от рождението на Ингмар Бергман

  100 години от рождението на Ингмар Бергман

  През 2018 г. светът отбелязва 100 години от рождението на Ингмар Бергман. Изискана галавечер с документалния филм на журналиста Георги Тошев "Лив Улман.

 • "На горния рафт"

  "На горния рафт"

  Третото издание на специализирания базар за ръчно изработени бижута и аксесоари "На горния рафт" ще се проведе на 6 и 7 октомври в Централния Военен клуб.