Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

13 години Волев търси новата си муза Кристина, за да “атакува” театъра

l 24-годишната актриса от Кърджали е с 27 роли в “Сексът - начин на употреба” l “Натисках” до краен предел възможностите й, но тя се оказа издръжлива”, признава режисьорът l “Интуицията ми я избра.

 • ОВЕН: Обрати

  ОВЕН: Обрати

  РАБОТА В началото на седмицата ви очакват обрати, за които не сте подготвени. Запазете спокойствие и ще владеете ситуацията, за да не ви доведе до различия и разправии с вашите делови партньори.

 • ТЕЛЕЦ: Нов етап

  ТЕЛЕЦ: Нов етап

  РАБОТА Приемете, че да пореден път в началото на тази седмица започва нов важен етап от живота ви. Постарайте се да не го пропилеете, а обмислете професионалните си планове,

 • БЛИЗНАЦИ: Отговорност

  БЛИЗНАЦИ: Отговорност

  РАБОТА В петък и през почивните дни е време да оформите важните си финансови документи. Не бива да се вслушвате в странични съвети, които ви вредят. На работното място бъдете отговорни.

 • РАК: Трудности

  РАК: Трудности

  РАБОТА В началото на седмицата успехът ви е гарантиран само в случай че съумеете да изберете правилно момента и да убедите обкръжението си в своята правота.

 • ЛЪВ: Стабилизация

  ЛЪВ: Стабилизация

  РАБОТА Желанието ви да се докажете пред всички, но най-вече пред себе си ви вреди през тази седмица. Съветът ми е да не се захващате с нови задачи. Стабилизирайте постигнатото до момента,

 • ДЕВА: Активност

  ДЕВА: Активност

  РАБОТА В петък и почивните дни ви очакват приятни изживявания, дори и на вашето работно място ще ви споходят, за да ви заредят с нови сили. Отърсете се от лошите мисли. Пътувайте.

 • ВЕЗНИ: Прибързаност

  ВЕЗНИ: Прибързаност

  РАБОТА От първия ден на седмицата не бива да сте прибързани. Правете реална преценка на ставащото около вас, за да не се окаже, че пропускате нещо важно.

 • СКОРПИОН: Емоция

  СКОРПИОН: Емоция

  РАБОТА В петък и почивните дни емоцията, която не смогвате да притъпите, е взела връх. На работното място сте длъжници на колегите си, че не се впечатляват от поведението ви и ви търпят капризите,