Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Шиниъд О'Конър - от католически свещеник до мюсюлманка

Певицата Шиниъд О'Конър не спира да шокира. Преди години тя бе ръкоположена за католически свещеник, въпреки че на жените това не се разрешава по принцип. А днес официално обяви, че е приела исляма.

 • Геният на Леонардо да Винчи се крие в кривогледството му

  ГалерияГеният на Леонардо да Винчи се крие в кривогледството му

  Леонардо да Винчи е бил мъж с много таланти. Историята го помни с впечатляващи открития за човешката анатомия и в инженерството, както и с амбицията, която е влагал в своите списъци за неща,

 • ОВЕН: Стабилност

  ОВЕН: Стабилност

  РАБОТА През първите дни на седмицата бъдете стабилни в поведението и в отношенията си, за да запазите завоюваните позиции на работното си място. Напрежението може да се засили,

 • ТЕЛЕЦ: Рисковани действия

  ТЕЛЕЦ: Рисковани действия

  РАБОТА В петък и почивните дни се предпазвайте от рисковани начинания, за да избегнете финансови загуби. Не е желателно да пътувате. Откажете се от желанието си да започнете ремонти и да връщате пари.

 • БЛИЗНАЦИ: Начинания

  БЛИЗНАЦИ: Начинания

  РАБОТА През първите три дни на седмицата обмислете намерението си да се заемете с начинания, които може да се окажат доходни. Ако прецените, че е във ваша полза и ще успеете да избегнете постоянната

 • РАК: Емоция

  РАК: Емоция

  РАБОТА Началото на седмицата би било приятно, ако намерите сили и воля и контролирате емоцията си. В главата ви - идея след идея, мисъл след мисъл, но нищо не се задържа.

 • ЛЪВ: Прибързаност

  ЛЪВ: Прибързаност

  РАБОТА Странно защо точно в началото на седмицата се изкушавате да поставите прибързано начало на нови занимания, които няма да бъдат успешни. Обмислете ги добре. Не вземайте импулсивни решения.

 • ДЕВА: Концентрация

  ДЕВА: Концентрация

  РАБОТА В петък и почивните дни може да достигнете до поставената цел, като концентрирате силите си само в своите задължения. Съобразете се с изискването да не сте прибързани.

 • ВЕЗНИ: Успехи

  ВЕЗНИ: Успехи

  РАБОТА От първия ден на седмицата търсете нови възможности за стабилизиране на материалното си състояние. Избягвайте съмнителните и рисковани предложения.