Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Карло Луканов, син на Андрей Луканов: Убиха баща ми на рождения ден на майка ми. Казваше, че няма да се спрат и ще го ликвидират

- Г-н Луканов, с какво се занимавате? - С логистика във фирма за строителни материали. - Не сте ли собственик на фирмата? - Не, имам собствени фирми, но те не работят, тук съм наемен работник.

 • БЛИЗНАЦИ: Промени

  БЛИЗНАЦИ: Промени

  РАБОТА Не предприемайте промени и се откажете от начинанията. Първите дни гарантират провал при разрешаване на професионални проблеми. Въведете ред в документацията си.

 • РАК: Внимание

  РАК: Внимание

  РАБОТА От първия ден на седмицата успехите в материално отношение са с вас, ако сте внимателни при подписването на договори. Не инвестирайте прибързано само защото са ви подмамили с големи обещания.

 • ЛЪВ: Стабилност

  ЛЪВ: Стабилност

  РАБОТА В петък и почивните дни въпреки мечтите ви се опитайте да застанете стабилно на мястото си и не позволявайте на промените да ви повлекат в нежелана посока. Съдбата ви закриля, ако сте разумни.

 • ДЕВА: Инициативност

  ДЕВА: Инициативност

  РАБОТА Стабилизирайте професионалните си позиции в началото на седмицата. Бъдете инициативни и настойчиви на работното си място. Не проваляйте изпълнението на поставените задачи.

АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

 • ВЕЗНИ: Амбиции

  ВЕЗНИ: Амбиции

  РАБОТА Заемете се с разрешаването на неотложни проблеми още в самото начало на тази седмица. Трудностите ви амбицират да докажете възможностите си. Не странете от деловите запознанства въпреки

 • СКОРПИОН: Пътуване

  СКОРПИОН: Пътуване

  РАБОТА В началото на седмицата не предприемайте несъгласувани промени на работното място. Ако пътуванията са неотложни, бъдете внимателни, не превишавайте скоростта и спазвайте знаците.

 • СТРЕЛЕЦ: Нови интереси

  СТРЕЛЕЦ: Нови интереси

  РАБОТА Необичайни теми за разговор, които ви подхвърлиха, са причина да не ви се работи. Не е изключено внезапно да решите, че непозната област ви е интересна, и да се заемете с нейното изучаване,

 • КОЗИРОГ: Претенции

  КОЗИРОГ: Претенции

  РАБОТА Във ваша полза е да не прекалявате с претенциите към колегите си, защото ще ги изнервите и дистанцирате от себе си. Бъдете внимателни, ако искате да разчитате на подкрепата им.