Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Венцислав Янков, малкият близнак от “Под прикритие”, впечатли в Кралството с маса и два стола

Само една маса и два стола са необходими на актьора Венцислав Янков, известен с ролята си на малкия близнак Ники от "Под прикритие", за да впечатли в Обединеното кралство със своя авторска постановка.

 • ТЕЛЕЦ: Рисковани действия

  ТЕЛЕЦ: Рисковани действия

  РАБОТА В петък и почивните дни се предпазвайте от рисковани начинания, за да избегнете финансови загуби. Не е желателно да пътувате. Откажете се от желанието си да започнете ремонти и да връщате пари.

 • БЛИЗНАЦИ: Начинания

  БЛИЗНАЦИ: Начинания

  РАБОТА През първите три дни на седмицата обмислете намерението си да се заемете с начинания, които може да се окажат доходни. Ако прецените, че е във ваша полза и ще успеете да избегнете постоянната

 • РАК: Емоция

  РАК: Емоция

  РАБОТА Началото на седмицата би било приятно, ако намерите сили и воля и контролирате емоцията си. В главата ви - идея след идея, мисъл след мисъл, но нищо не се задържа.

 • ЛЪВ: Прибързаност

  ЛЪВ: Прибързаност

  РАБОТА Странно защо точно в началото на седмицата се изкушавате да поставите прибързано начало на нови занимания, които няма да бъдат успешни. Обмислете ги добре. Не вземайте импулсивни решения.

 • ДЕВА: Концентрация

  ДЕВА: Концентрация

  РАБОТА В петък и почивните дни може да достигнете до поставената цел, като концентрирате силите си само в своите задължения. Съобразете се с изискването да не сте прибързани.

 • ВЕЗНИ: Успехи

  ВЕЗНИ: Успехи

  РАБОТА От първия ден на седмицата търсете нови възможности за стабилизиране на материалното си състояние. Избягвайте съмнителните и рисковани предложения.

 • СКОРПИОН: Спомени

  СКОРПИОН: Спомени

  РАБОТА Дали сте обзети от спомените за сънувани кошмари, само вие си знаете, иначе няма да противоречите на колегите си за всичко и да налагате на всяка цена мнението си.

 • СТРЕЛЕЦ: Трудности

  СТРЕЛЕЦ: Трудности

  РАБОТА В началото на седмицата трудностите са преодолими. Ако се налага да сте на работното си място и през почивните дни, не отказвайте помощта на по-знаещ от вас колега.