Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Карло Луканов, син на Андрей Луканов: Убиха баща ми на рождения ден на майка ми. Казваше, че няма да се спрат и ще го ликвидират

- Г-н Луканов, с какво се занимавате? - С логистика във фирма за строителни материали. - Не сте ли собственик на фирмата? - Не, имам собствени фирми, но те не работят, тук съм наемен работник.

 • РИБИ: Провокации

  РИБИ: Провокации

  РАБОТА В началото на седмицата продължавате да се занимавате със започнатото, но междувременно ще усетите напрежение между своите колеги. Не влизайте в спор, не отговаряйте на провокации.

 • Мис Турция: От бедността в Джебел до короната в Истанбул

  ГалерияМис Турция: От бедността в Джебел до короната в Истанбул

  Родителите й бягат от България заради смяната на имената по време на Възродителния процес BG произходът й става повод да обиждат Симай Расимоглу в социалните мрежи на "грозна българка" В южната ни

 • ОВЕН: Важна цел

  ОВЕН: Важна цел

  РАБОТА Устремете към поставената цел, но се постарайте да не проявявате излишна амбиция или поне умело прикривайте от околните това, с което ще ги ядосате.

 • ТЕЛЕЦ: Проблеми

  ТЕЛЕЦ: Проблеми

  РАБОТА От първите дни на седмицата няма да се разминете с проблемите. Недоволни от професионалната ви заетост, близките ви са причина за лошото ви настроение.

АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

 • БЛИЗНАЦИ: Запознанства

  БЛИЗНАЦИ: Запознанства

  РАБОТА Предстоят ви интересни запознанства, обещаващи ви подкрепа на перспективни начинания. Обогатявате се с нови знания и впечатления, които ще премахнат умората и ще ви заредят с оптимизъм.

 • РАК: Предателство

  РАК: Предателство

  РАБОТА Ще се сблъскате с недобронамереност и предателство от хора, на които сте се доверили. Избягвайте новите запознанства. Бъдете сдържани в общуването.

 • ЛЪВ: Реформа

  ЛЪВ: Реформа

  РАБОТА Може да се наложи внезапно да заминете в командировка. Ако не пътувате, завършете започнатите задачи. Уговорете провеждането на делови разговори, които ще ви донесат успех.

 • ДЕВА: Наследство

  ДЕВА: Наследство

  РАБОТА За пореден път заради ваши роднини ще възникнат проблеми във връзка с наследство или завещание. Опитайте се да подходите тактично и не си разваляйте деня.