Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Инцидент превръща водолаз във велик илюзионист. По време на гмуркане Кристиан Ведой получава химическо отравяне на белите дробове

По време на гмуркане Кристиан Ведой получава химическо отравяне на белите дробове заради прах в кислородната му бутилка Излиза от водни капани на круизни кораби,

 • ДЕВА: Трудности

  ДЕВА: Трудности

  РАБОТА В празничния и почивните дни трудности, изникнали от нищото, блокират работата ви, но са преодолими. Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване.

 • ВЕЗНИ: Запознанства

  ВЕЗНИ: Запознанства

  РАБОТА Празничният и почивните дни, с които започва седмицата, са благоприятни за нови делови запознанства. Те ви помагат да застанете на ново интелектуално и професионално равнище.

 • СКОРПИОН: Задълбоченост

  СКОРПИОН: Задълбоченост

  РАБОТА Ако в празничния и почивните дни сте на работа, вместо да си създавате допълнителни проблеми на работното място, се задълбочете в задълженията си.

 • СТРЕЛЕЦ: Признание

  СТРЕЛЕЦ: Признание

  РАБОТА През празничния и почивните дни вашият стремеж към признание ще доведе до прекалено усърдие на работното място, което ще се отрази зле на личните ви отношения. Не е изключен конфликт.

АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

 • КОЗИРОГ: Пътуване

  КОЗИРОГ: Пътуване

  РАБОТА Стига да ви е възможно, в празничния и почивните дни бъдете със семейството си. Благоприятни са пътувания и нови запознанства. Не са изключени неочаквани радостни новини за постигнати от вас,

 • ВОДОЛЕЙ: Подкрепа

  ВОДОЛЕЙ: Подкрепа

  РАБОТА В празничния и почивните дни, ако не пътувате с близките си, намерете време и въведете ред в документацията си. Справяте се бързо и с най-неотложните си задачи.

 • РИБИ: Срещи

  РИБИ: Срещи

  РАБОТА В празничния и почивните дни не пропускайте шанса да пътувате, да се разходите, но при необходимост и да разговаряте на обяд сред природата с хора,

 • РАК: Приходи

  РАК: Приходи

  РАБОТА В началото на седмицата ви очакват големи промени и приходи, въпреки поредицата от празничен и почивни дни. Включете се в работата на вашите колеги и изявете възможностите си.