Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Певицата Невена Цонева  и барабанистът Венелин Венков
Снимка: фейсбук
Певицата Невена Цонева и барабанистът Венелин Венков Снимка: фейсбук

Семейството и очаквани интересни неща покрай него - това е причината Невена Цонева и барабанистът Венелин Венков да напуснат "Ку-ку бенд" и Слави Трифонов, разказа самата певица във видео във фейсбук.

"В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна. Вече не сме част от "Ку-ку бенд", поемаме по свой път. Вълнуваме се.

"Ку-ку бенд" за мен беше мечта и ще продължава да бъде мечта, защото това е едно от най-хубавите неща, които са се случвали в живота ми. Винаги ще ги обичам и винаги ще съм част от тях и те ще са част от мен, но взехме решение, което начертава нови неща за нас напред. Ще разберете какви ще са, но най-вече причината е семейството, любовта между мен, Венко и Сашко - нашия син Александър. В семеен план също ни предстоят много интересни неща

Пожелавам на всички да са здрави, Христос воскресе!

Не спирайте да следвате мечтите си и това, което ви вълнува!", казва Невена Цонева във видеото.

Ден преди Разпети петък Слави Трифонов обяви в профила си във фейсбук, че двамата се разделят с "Ку-ку бенд". Очевидно не си тръгват скарани, тъй като той се изказа много ласкаво за тях, споделяйки с тъга колко дълги години са били заедно. Посочи също, че Невена е поела по свой астрален път.

Певицата и Венко, които са семейство от дълги години, продуцират предаването "Без граници с Невена Цонева", което се излъчва в ютюб. В него тя разговаря със свои съмишленици за духовни практики, за различната аура на хората, за чакрите им. Разказва също, че тя самата е дете-индиго, т.е. свръхчувствителна към света и енергиите в него.