Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Венелин Венков Кадър: bTV
Венелин Венков Кадър: bTV

Невена Цонева и Венелин Венков, които бяха част от "Ку-ку бенд", разказаха за своето напускане на групата и причините за това решение.

"Тези, които са гледали „Изкуплението Шоушенк" – там накрая затворниците ги пускат след 30-40 години и не знаят какво да правят със свободата си. Повечето се бесеха там, където си правеха чертичка и си пишеха имената. При мен не е чак такова положението, но и аз съм бил 30 години в една организация", споделя Венко пред bTV по повод на раздялата си с "Ку-Ку бенд" и Слави Трифонов.

„Бях на график от понеделник до петък всяка седмица", признава той и добавя, че сега му е трудно да свикне с тази промяна и повечето свободно време, на което се радва. 

За решението да напуснат бенда, Невена Цонева допълва, че им е отнело дълго време да го обмислят. „Аз само 7 години съм била в "Ку-Ку бенд". Не е лесно или леко взето решение. В края на краищата беше категорично", уточнява тя.

Невена Цонева Кадър: bTV
Невена Цонева Кадър: bTV

Относно решението им Венков споделя, че не иска да изпада в подробности.

„Не се чувствам добре там последните години. Това, което е там вътре в "Ку-Ку бенд" в момента не е това, което беше преди, всичко е съвсем различно. Говоря конкретно за групата, това не е същото, в което съм аз живял толкова години. Най-вече Слави го няма в групата. Тя е негова, никога не е оставил никого под никаква форма, но той вече не е част от групата. Сега просто си вършим професионално нещата", каза Венков.

„Това е прекрасно, но е вече не е моето. Моето е да правим песни с тази група, както сме правили дълги години, а ние вече не правим песни и албуми. Много ме мъчи това и исках да приключа", каза той.

Помолен да коментира политическото отклонение на Слави от шоубизнеса в последните години, Венков заяви: „Крайно аполитичен съм, не ме интересуват тези неща. Всеки си взима решения сам за себе си", казва той.

„В един момент решихме, че е по-важно за нас да обърнем внимание на детето, отколкото да се занимаваме с това, с което сега", каза той. 

Невена Цонева допълни, че обстоятелствата за това са много и че не са едностранни, защото са настъпили и промени в личен план. 

Припомняме, че барабанистът Венелин Венков и певицата Невена Цонева бяха част от бенда в продължение на години. За тяхното решение да го напуснат, Слави Трифонов обяви в публикация във Фейсбук.