Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ергенът Алек Младенов
Ергенът Алек Младенов

"Дами, вие сте перфектни, аз не съм", каза ергенът Александър Младенов във видеообръщение към двете финалистки в предаването - Надежда и Магдалена. Той не избра нито едната, нито другата, но не им го каза лично, а чрез видео.

"Не очаквам разбиране от вас, защото аз самият не се разбирам в последните седмици", каза още Алек. Той разказа, че в началото на предаването се е пошегувал какво ще стане, ако се влюби в повече от едно момиче. "Всички се смяха, но сега въобще не ми е смешно", каза Алек. 

Двете финалистки в предаването - Надежда и Магдалена
Двете финалистки в предаването - Надежда и Магдалена

"Убеден съм, че в този момент не мога да взема категорично решение", допълни той, като смая двете финалистки. И правилно, и грешно щяло да бъде решението му, ако избере едната. "Наистина ли един мъж може да бъде влюбен в две жени едновременно. Отговорът според мен е не. Любовта не работи така", каза Алек, като заяви, че е слаб и помоли двете жени да му простят. 

Но и двете останаха крайно разочаровани от решението му. Според Надежда той бил страхливец.

"Маги, теб мога да опиша само с една дума - класа", се обърна той към 36-годишната участничка Магдалена. А към Надежда каза, че заслужава всичко добро. 

"Ти ли трябва да ми кажеш нещо?, попита уплашено Магдалена, когато двете с Надежда се оказаха сами на едно и също място, чакайки Алек на финала. "Не, и аз чакам като теб", отговори Надежда малко преди водещият Наум Шопов да отиде при тях. "Ситуацията е неочаквана и за нас", каза той, като дори не им обясни какво се случва. 

Въпреки че ергенът се "вълнуваше, че най-накрая ще може а изрази чувствата си свободно", той реши да ги покаже чрез писмо, а не лично. 

Той не избра нито една от двете финалистки, въпреки че и с двете показваше близки отношения по време на цялото предаване. "От толкова прекрасни момичета, с които се запознах, изградих силна връзка с Магдалена и Надежда", каза Алек във финалния епизод. Той описа Надежда като една да от най-прекрасните жени, които е срещал, както и, че тя е лъч светлина, винаги казва какво мисли и е естествена. Магдалена пък била за него изключителна жена, която показва изящност, класа и поведение на кралица, но вътре в себе си била фино, ранимо и прекрасно момиче. 

В последния епизод участничките се запознаха с  майката на Алек. Според нея обаче синът на Надежда е на сериозна възраст и може да промени отношенията им. Детето е на 7 и може да не приеме Алек като новия партньор на майка му.

"Не са млади момичета, а млади жени. Алек и той е млад мъж, но ми се струва много по-малък от тях", каза майката на Алек във финалния епизод. Според сестра му обаче и двете са й направили добри впечатления.