Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Истински случай като в "Маша и мечока" се разиграва в гората на Северна Каролина миналата седмица. 3-годишно момченце се изгубва и попада при мечките. Те обаче не са враждебно настроени, а цели два дни се грижат за детето.

Малкият Кейси Хатауей си играел с още две деца в двора на баба си в град Ернъл и в един момент изчезнал. Изплашените му роднини се обадили в полицията, която впрегнала всичките си ресурси в издирвателна операция, включително бил вдигнат и хеликоптер.

Но екстремното време наложило тя бързо да бъде прекратена. За щастие още на следващия ден Кейси е открит случайно само на 50 метра навътре в гората. Той плачел в гъстите храсталаци, когато жена, която разхождала кучето си, го чула и сигнализирала в полицията.

Детето било сънливо и без сили, но в изненадващо добра кондиция. Когато го попитали как е оцеляло толкова дълго време сам на минусови температури, то отговорило: "Имам приятел в гората, който е мечок, и бях с него".

Лелята на Кейси Брийна Хатауей написа във фейсбук: "Той каза, че е прекарал два дни с мечката. - И добави - Господ му изпрати приятел да го съхрани. Добър е Господ. Чудеса се случват", но после изтри последния пост.