Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

32-годишният Раим Раимов от силистренското с. Средище спретна луд екшън с полицията от Силистра. Удари камион и побягна из царевична нива, съобщи МВР. В петък вечерта униформените се опитали да спрат луксозното му “Ауди S8” на бул. “7 септември” в града.

Колата се движела бясно и преминавала от едната лента в другата. Когато видял стоп палката, Раим натиснал газта, вместо да се подчини. Отпрашил към Добрич. Униформените тръгнали след него. На изхода на Силистра той застигнал камион с кислородни бутилки и се ударил в него. След катастрофата побягнал към вилната зона наблизо.

Преследвачите в униформи го открили в царевична нива в района на 8-и граничен пост, където се опитал да се скрие. При задържането буйствал и псувал. Оказало се, че агресията не е случайна. Раимов шофирал без книжка, бил и дрогиран. Насмъркал се с кокаин часове преди да седне зад волана. В дрехите му полицаите открили и 7 г от същата дрога. Повдигнати са му 4 обвинения, той е криминално проявен. За него има данни, че е сводник и изнася проститутки за Полша, научи “24 часа”.