Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

АНГЕЛИНА АНГЕЛОВА
АНГЕЛИНА АНГЕЛОВА

Скандал гръмна заради сътрудничка на червен депутат, показала се по телевизията с готварска престилка с лика на Мусолини. Журналистката и пиарка Ангелина Ангелова е сътрудник на Михаил Христов - атлетът без ръце от гражданската квота на БСП. Преди време тя участва в “Черешката на тортата” с престилка с Мусолини. Градският съвет на Българския антифашистки съюз в София прати вчера позиция до Корнелия Нинова и червената група, че е недопустимо Ангелова да е сътрудничка на техен депутат.

МИХАИЛ ХРИСТОВ
МИХАИЛ ХРИСТОВ

Преди 2 г., когато Христов влезе в парламента, дамата беше негова годеница. Отдавна сме разделени, но останахме приятели, обясни самият той пред “24 часа”. “Не е премерено подобно нещо, но не мога да нося отговорност за действията или думите на Ангелина”, коментира още Христов. Той обясни, че тя му сътрудничи по социалните въпроси, и я описа като “много ценен кадър, помага на много деца от маргинализираните групи”. А това дали Ангелова да бъде отстранена като негов сътрудник, ще реши след разговор с колегите си от парламентарната група.

Готова съм да се откажа от тази си функция, за да няма проблем Христов, заяви пък Ангелова и допълни, че никога не е взимала пари като сътрудник. Сериозно обвързана съм с благотворителност, работя много с малцинствата и всеки, който ме познава, знае, че не съм фашист, коментира тя. Ако уважавате някого и смятате личността му достойна за подражание, бихте ли си го сложили на престилка, попита тя и обясни, че посланието ѝ не е било правилно разбрано.