Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Вибрация 3 и Юпитер са господарите на 2019 година и поучават добронамерено и недвусмислено, както го прави Малкия принц... но понякога с агресия. Планетата разкрива какви сме в действителност зад фасадата на норми, порядки, лицемерие, какви са хората, с които общуваме.

С лекота изявяваме амбициите си, стига да ги имаме. Заради вибрацията на годината Юпитер ни подтиква към познанства, към общуване, като ни пази от неуместни или прибързани действия, от предоверяване. Тълкувайки нашите вът­решни убеждения, които крием от всички, съумяваме да намерим мястото си и да направим крачката към сбъдване на най-недостижимите ни мечти и желания. Възможността да започнем собствен бизнес, стига и личният хороскоп да го позволява, ни нарежда сред проспериращите хора. Изискването е само едно: да не допускаме инертност и пасивност в дните си. Мнозина, неочаквано и без да са го търсили, намират мястото си в своята родина или зад граница, където се чувстват щастливи. Подкрепа имат и хората, които мразят да живуркат инертно.

Посредствени хора ще проявят до неподозирани висоти своята нагла агресия и няма да са малко изявените личности, потърпевши от техните действия. 2019 година очертава многолики възможности в професионалната сфера. Нови хоризонти се разкриват пред всеки от нас. Колкото по-дейни сме, толкова по-бързо ще разширим границите на своя личен свят.

За осемнадесети пореден път „Астрологичен хороскоп - 2019" на Светлана Тилкова-Алена за всеки от дванадесетте зодиакални знака ви показва пътя през неизвестното бъдеще за всеки месец от годината и ви помага да съхраните своето здраве в критичните дни, когато Луната е във вашия зодиакален знак. Източният хороскоп разкрива тайните на зодиака в годината на Глигана, а връзката между западния и източния зодиак ви дава шанса да успявате във всяка ситуация.

А книгата й "Вашата календарна - 2019" дава информация за всеки месец и ден от годината, за всяка дата на раждане. Книгата е наръчник за цялото семейство и ви помага да изберете правилния ден за начинания, за взимане на заем, за покупка на дом, за брак. За всяка рождена дата са посочени трудните периоди и съвет как да бъдат избегнати. Кога да влагаме пари и кога да не харчим. Успехът съпровожда предвидливите, а първата крачка към него е точната и вярна информация.„Вашата календарна 2019“ ви посочва верния път измежду многото примамливи, но проблемни.

"Лунен календар на красотата - 2019" е полезен съветник как да бъдете едновременно здрави и красиви през годината. За всеки ден от годината съм посочила забранените и позволените процедури, без значение дали се подлагате на тях у дома, в козметичен салон или в клиника на пластичен хирург. Посочила съм и дните подходящи за зачеване, както и периодите през които диетата има мечтания ефект. Съветвам всички, които спазват постите в годината на Юпитер да направят веднъж пълен пост, но не строг. Втория път да бъде само в последната седмица преди приключване на Коледния пост, като дните по-скоро да бъдат разтоварващи на плодове, плодови сокове и билков чай. Този е съвета на Юпитер, за да се радвате на добро здраве. Луната повлиява живота и тялото ни както с присъствието си в зодиакалните знаци, така и като лунен ден от месечния календар. Луната не ни принуждава да се вслушваме в нейния глас, но на всички, които са го чули, тя дарява и здраве, и красота.