Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Джобния Кольо" - Кольо Панайотов, влиза за 8 години зад решетките, след като беше признат за виновен за изнасилване, извършено в условията на опасен рецидив. За да получи по-леко наказание, насилникът поиска делото му да се гледа по съкратената процедура и присъдата му беше намалена с една трета. 28-годишният варненец трябва да плати 1000 лв. на жертвата си, които платила за лечение на получената пареза след престъплението.

На 8 август 2017 г. около 5 часа сутринта 56-годишната жена вървяла към автогарата във Варна, откъдето трябвало да вземе автобус, за да отиде на работа. В нейната посока се движел непознат мъж. В района имало много улични кучета, който започнали да лаят срещу минувачите. Това станало повод 28-годишният мъж да заговори варненката и дори да й предложи помощ срещу бездомните кучета. В следващия момент Кольо се обърнал рязко към жената, попитал я дали има семейство и деца. Заявил й, че трябва да отиде с него. Тя решила, че мъжът иска да я обере и побягнала по металния мост над канала. Младият мъж обаче я настигнал, изтикал я в края на моста и я бутнал по склона на канала, дълбок 3 метра. Там поискал да прави секс с уплашената жена. Тя се съпротивлявала и започнала да вика, но никой от живеещите в къщите наоколо не се отзовал на виковете й. Не успяла сама да излезе от бетонното корито на канала. Телефонът й започнал да звъни, но насилникът забранил да отговори на повикването. Въпреки съпротивата й, Кольо успял да изнасили жената. След гаврите той й заповядал да се облече и я извел от бетонното корито на канала през място, откъдето можело да се мине. Веднага след това насилената подала сигнал на тел. 112.

Назначената по делото съдебномедицинска експертиза установила множество травматични увреждания по тялото на пострадалата 56-годишна жена. Джобния Кольо пък има изключително богата криминална и съдебна биография. Осъждан е многократно за престъпления срещу собствеността.