Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Калин Сърменов: Изграждаше увереност у всеки

Имаме милиарди случки помежду си, но за мен най-важното е, че Стефан с труда си постигаше всичко. Той имаше умението да изгражда увереност у всеки човек и да го мотивира да работи. Това за мен бе същественото като цяло в общуването ни през годините.

Той създаваше чувството у хората, че всичко е преодолимо. Да искаш да работиш и да даваш всичко от себе си. Наскоро обсъждахме един проект и аз му казах, че това изобщо няма да стане. А той ме погледна усмихнат и отговори, че всичко ще бъде наред и ще се получи.

Всъщност със Стефан сме доста добри приятели от последните 7-8 години.

Когато разбрах за смъртта му, си помислих как онзи ден бях в Сандански в хотела му, а днес него го няма. Но животът е нещо, което не можем да контролираме.

 Петя Раева, бивш депутат: Човек с вкус към живота, голям кулинар и безценен приятел

Той бе човек с вкус към живота. Голям кулинар, една от най-хубавите мариновани риби съм яла при него. Имаше усет към красивия живот и създаваше красиви неща в хотелите и комплекса си на Созопол.

Ще го запомня с голямата му усмивка и гръмкия смях.

Зареждаше с жизнерадостта и енергията си цялата компания. Виждала съм как заразява с веселото си настроение цяло заведение, караше хората да празнуват и да танцуват.

Работехме по някои проекти заедно. Правеше ми впечатление колко бързо взема решенията. Разпореждаше се и нещата се случваха.

Като приятел беше безценен, любвеобвилен към всички, гостоприемен. За мен винаги е било удоволствие да съм му на гости или той да е при мен със съпругата си Бояна.

Обожаваше децата си. Изключително грижовен. Искаше да са работливи, да вярват в себе си, да са добри. Успя да го направи.