Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

l Нашенката се сгоди за наследника на легендарния баскетболист - Джефри, който й предложи брак на Хаваите

l Синът на суперзвездата бе разпределен към “отбора, който казва “не” на черните жени”, като баща си

l Въздушния е най-богатият спортист в света - печели колосални суми от “Найк”, притежава баскетболен отбор, 7 ресторанта и автокъща

Само преди три години младата и амбициозна Радина Анева от София заминава за страната на неограничените възможности - САЩ, заредена с много хъс и смели мечти за нов живот. И доказва, че наистина съдбата обича смелите.

В началото на 2018 г. тя вече изживява своята приказка и може да се похвали, че има всичко - живот в бляскавия Лос Анджелис, успешна кариера и бъдещ съпруг, за когото безброй жени по света й завиждат. Сексапилната брюнетка ще стане снаха на най-богатия спортист в света - Майкъл Джордан, защото е сгодена за неговия първороден син Джефри Майкъл Джордан. Понастоящем състоянието на легендарния баскетболист

се изчислява

на $1,39 милиарда.

Анева завършва у нас Нов български университет и в момента работи във филмовата компания 20th Century Fox. Там нашенката впечатлява със своите умения и отдаденост и близо година след назначението си се издига до длъжността ръководител на екип (team lead).

Джефри пък работи в мениджърския екип на спортния гигант "Найк" в Орегон от 2013 г., след като се отказва да гради баскетболна кариера още в колежа и напуска университетския отбор на Илинойс. Изглежда, синът на Джордан е решил, че не би могъл да излезе от дебелата сянка на своя знаменит баща.

Така бъдещите съпрузи - всеки устремен в търсене на своето място под слънцето - неочаквано се намират един друг. Преди около две години те се срещат покрай професионалните си ангажименти около заснемането на реклама.

Искрата помежду им се възпламенява почти от пръв поглед. Познати на българката обясняват, че открай време тя има слабост към спортисти. Всъщност малко преди да се качи на самолета с еднопосочен билет за Щатите, Анева слага край на връзката си с американски играч, изявяващ се у нас.

Бъдещата снаха на Въздушния също е спортна натура и старателно

се грижи за формата си с

джогинг, фитнес и най-вече танци.

Със сигурност нейните апетитни извивки не са убегнали от вниманието на Джефри при първата им среща.

Двамата се влюбват лудо, а чувствата им преминават през проверката на времето и остават все така силни. Нашенката дори прекарва коледните празници на 2016 г. със семейство Джордан.

През септември пък Радина на свой ред доведе половинката си в София, за да го запознае със своето семейство, приятели и да му покаже красотата на родината.

В профилите си в социалните мрежи фейсбук и инстаграм двамата споделиха общи снимки от емблематични места в столицата - целувка пред храм-паметника "Св. Александър Невски" и разходка в градинката пред Народния театър "Иван Вазов".

По всичко личи, че наследникът на Майкъл Джордан е имал възможност

да се запознае и с природата

и забележителностите извън София.

Той публикува в инстаграм кадри от посещението си на средновековната крепост Хисарлъка в Кюстендил.

Само два месеца по-късно, на 21 ноември 2017 г., Радина обяви голямата новина, като се похвали със своя годежен пръст. И написа под видео, в което показва диамантеното бижу: Казах “да”!

Приказното предложение за брак се случва на Хаваите, а Анева нито за секунда не се поколебава как да отговори на въпроса на Джефри: "Ще се омъжиш ли за мен?"

Изглежда, размяната на брачни халки няма да се отлага дълго във времето, а ще се случи навярно още тази година. На 1 януари Радина публикува снимка на своя сватбен бележник с планове за щастливото събитие, като написа: "Благодаря за израстването, за житейските уроци, успех и любов, които преживях тази година. С нетърпение планирам бъдещето и

създаването на семейство

с моя най-добър приятел”.

Естествено, с демонстрирането на обичта си в социалните мрежи двойката бе фиксирана и от българските, и от американските медии. Изглежда, вниманието им е дошло в повече, защото и двамата изтриха профилите си във фейсбук и за момента са активни само в инстаграм.

Зад граница шумотевицата, която се вдигна около тях, дори придоби скандален "оттенък". Щом стана ясно, че Джефри ще се врече във вярност на българка, той моментално бе разпределен към "отбора, който казва "не" на черните жени" с хаштага #TeamNoBlackWomen.

Световноизвестната рапърка Трина взе отношение по темата и публикува на стената си във фейсбук една от многото статии по въпроса, като попита почитателите и приятелите си: "Какво мислите за това?". Хиляди хора реагираха, като повечето изразиха мнение, че расата на човек не би трябвало да е от значение,

щом става дума

за любов.

И все пак в редица публикации се изтъква, че навярно Джефри споделя вкусовете на баща си и се увлича по "снежнобялата кожа".

Майкъл Джордан е щастливо женен за своята втора съпруга кубинката Ивет Прието от 2013 г., когато суперзвездата отвежда бившата моделка до олтара, без да се притеснява от факта, че тогава е 50-годишен младоженец.

Двамата са заедно още от 2008 г., а две години по-рано легендата се разведе със своята първа съпруга Хуанита Джордан. Те се вричат един на друг през далечната 1989 г. и госпожица Ваной, тогава, моментално взима известната фамилия на мъжа си, но двамата не съумяват да останат заедно в добро и лошо завинаги.

Хуанита не се поколебава да прибере цели $200 млн. от бащата на децата си при развода през 2006 г., като

Въздушния се нарежда сред господата,

откупили свободата си

срещу рекордно висока цена.

Единственият, който изпреварва Джордан в това отношение и е принуден да плати двойно повече, за да сложи край на брака си, е Мел Гибсън.

Актьорът се лишава от половината си богатство, след като съдът постановява то да бъде разпределено между него и Робин Мур Гибсън, която приема титлата "бивша" срещу $425 млн.

Най-великият баскетболист на всички времена може да си позволи още един такъв развод, защото продължава да бъде и най-богатият спортист в света, според сп. "Форбс".

Любопитното е, че Джордан успява

да натрупа огромното си състояние

след приключването на кариерата си,

благодарение на своя бизнес нюх.

В действителност през 15-те години, в които извършва невиждани подвизи на игрището, той е най-платеният играч на НБА само два пъти. Общият приход от играта му се изчислява на $90 млн., но Джордан прибира още $1,3 милиарда, преди данъците, от корпоративните си партньори, след като напуска Северна Каролина през 1984 г.

Най-голямата му

финансова "помпа" винаги е бил спортният гигант "Найк",

който генерира $3 милиарда годишно от марката "Джордан". Компанията управлява 90% от пазара на баскетболни обувки в САЩ, а брандът на Въздушния представлява повече от половината от това. Суперзвездата също поддържа дългогодишното си партньорство с Gatorade, Hanes и Upper Deck. Най-голямата му единична инвестиция е неговият 90% дял в отбора "Шарлът Хорнетс" на НБА. Тимът е оценен на $175 милиона, когато Джордан купува мажоритарен дял през 2010 г., а днес стойността на "стършелите" е скочила на $780 милиона.

Бившият баскетболист също така притежава седем ресторанта и автокъща. И като се тегли чертата - състоянието му се изчислява на $1,39 милиарда.

Всичко това ще остане за неговите наследници, а пръв сред тях е именно синът му,

който скоро ще стане български зет.

Джефри е най-големият син на великия спортист и първата му съпруга Хуанита, от чийто брак се раждат и брат му Маркъс, и сестра им Джазмин.

През 2014 г. тримата се сдобиха и с полусестри, след като Ивет Прието и Джордан станаха родители на еднояйчните близначки Виктория и Изабел.

Определено Въздушния е осигурил светло и спокойно бъдеще за всичките си деца и надали ще ощети някое от тях. И при всяко положение това няма да бъде Джефри, защото двамата са в отлични отношения.

Преклонението на сина към бащата

личи и по това, че почти целият инстаграм профил на Джордан-младши е изпълнен със снимки на знаменития му родител. А с кого другиго ще сподели Джефри богатството, което му се полага, ако не със своята любима и най-добра приятелка - Радина Анева.