Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Искрен Арабаджиев Кадър: Нова
Искрен Арабаджиев Кадър: Нова

С грозни лични нападки си служат само хора без политически аргументи. Хора, които искат да отклонят вниманието защо след 12 години управление на ГЕРБ сме с най-ниските доходи в ЕС, на първо място по неравенство, с лошо здравеопазване, с магистрали с липсващ асфалт изнесен в чували, на първо място по корупция, но с нула присъди за корумпирани, защото държат в зависимост прокуратурата и службите.

❌ Разпространяват се лъжи срещу Продължаваме Промяната, че сме направили инфлацията, въпреки че в Румъния, Литва, Латвия, Полша, Унгария, Естония и Чехия инфлацията е по-голяма, въпреки че там не сме управлявали.

✅ Няма да кажат обаче, че заради финансовата ни политика заплатите и пенсиите се увеличиха с повече от инфлацията и преминахме през кризата по-леко. Минималната заплата се увеличи с 280 лв., средната заплата в област Ловеч с 520 лв., минималната пенсия с 280 лв., средната пенсия с 500 лв.

❌ Дезинформират абсурдно, че сме откраднали 9 милиарда за 9 дни, въпреки че всички разходи са публични и е според бюджета на държавата. Че строителството в държавата било спряло, въпреки че само миналата година се построиха 30 км. магистрали, а те преди строяха незаконно и некачествено.

❌Ще говорят за това, че не съм избрал да остана общински съветник, но няма да споменат, че пуснах публична анкета и дадох възможност на хората да решат къде ще съм най-полезен.

✅Няма да говорят за проблемите, които съм разрешил като народен представител и че най-накрая държавата имаше редовно правителство, което въпреки всички пречки работеше в интерес на българските граждани и постигна много резултати.

⚠️ Това са само част от фалшивите профили или реални лица в област Ловеч, които обаче са назначени някъде на заплата и искат кражбите и корупцията в България да продължават. Всичко това струва десетки хиляди левове на месец, които са натрупани с корупция и най-страшното е, че използват нашите пари, за да ни манипулират.

🤔Кои са това?

➖Симеон Цоков, назначен за домакин в Община Тетевен. Администратор е на всички фейсбук групи в община Тетевен и не допуска различно мнение от това на ГЕРБ;

➖Миглена Иванова, сътрудник в офиса на ГЕРБ в Ловеч;

➖Йовка Тодорова, бивш общински съветник от ГЕРБ и разследвана за злоупотреби с ваучери за обучения в Бюрото по труда;

➖Десетки други реални хора и фалшиви профили.

🤔 Как точно работи системата?

➖На национално ниво ГЕРБ разполагат с хиляди профили, които се управляват централно и разпространяват пропаганда и дезинформация в хиляди Фейсбук групи едновременно;

➖Отделно са изградили и организация на местно ниво, която да разпространява манипулации в конкретната община;

➖Плащат си на администраторите на фейсбук групите да блокират политическите опоненти или да им изтриват публикациите, така че да се вижда само тяхната гледна точна.

🤔 Какво целят?

➖Да омаскарят дадена партия или личност, за да намалят подкрепата към нея на изборите;

➖Да внушат, че всички са маскари, за да откажат хората изобщо да гласуват;

➖Крайната цел е избирателната активност да е ниска, за да може купеният или контролиран вот да има по-голяма тежест.

За съжаление такава е средата, в която работим от 3 години. Поставил съм си за цел да работя за това повече хора да могат да отсяват пропагандата от истината и ще продължавам да работя в обществен интерес. Знам, че сме на прав път.

От фейсбук профила на депутата от ПП