Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ММА боецът Георги Гоглоев бе открит удушен във вагон на влака Москва - Владикавказ. Най-вероятно става въпрос за убийство.

Тялото му е открито по време на спирането на влака в Ростов на Дон.

Гоглоев не е от елитните бойци, като в три мача има 3 загуби.

Някои смятат, че смъртта на боеца е свързана с активното разследване, което той е извършвал покрай смъртта на леля си Рима Гаглоева. Тя е известна врачка, която преди година изчезва без следа на територията на Чечня.

57-годишната Рима (по паспорт Екатерина Джеинаридис) изчезна заедно с шофьор на такси през февруари миналата година на пътя към Беслан в Чечня. Тя каца от Дубай в Грозни и взема такси. Колата е намерена на 8 февруари край градчето Сунджа в близост до кариера за чакъл. 

В колата са всички документи, 4 мобилни телефона и лични вещи. С Гаглоева изчезва и шофьорът на таксито, който е на 43 години. Той има 5 деца и живее в село Кантишево, Назрановски район. В момента се провежда следствие за убийство.

Георги Гаглоев имаше наглостта да се обърне към президента на Чечня Рамзан Каримов с отворено писмо: Защо още не е открита леля? Защо камери на летището са изсключени и дисковете подменени? Това какви отговори дава? Това не е игла, а човек! Нямам и най-малкото съмнение, че днес в правителството ни не се губят игли! Всеки ден, откакто леля не е у дома, къса част от сърцето ми!

Каримов е прочут, че не обича да му се казват подобни неща в очите.

Георги с изчезналата си леля.
Георги с изчезналата си леля.