Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: pixabay
СНИМКА: pixabay

Атмосферното налягане на 7 юли ще бъде малко по-високо от средното за месеца. През деня ще се задържи почти без промяна, предаде НИМХ, цитиран от БТА. 

През нощта валежите в източните райони ще спрат, а облачността ще се разкъса и намалее и над почти цялата страна ще бъде ясно. В Източна България ще продължи до духа слаб до умерен север-северозападен вятър. Утре ще бъде предимно слънчево, главно над Източна България с временни увеличения на облачността и на отделни места там ще превали и прегърми. Ще духа слаб север-североизточен вятър, в Източна България до умерен. Максималните температури ще бъдат между 30 и 35 градуса, в крайните източни райони малко по-ниски.

Над планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с купеста облачност и на места в източните масиви ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен север-североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 24 градуса, на 2000 метра - около 17 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността и на отделни места ще превали. Възможно е и да прегърми. Ще духа до умерен север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 24 градуса и 28 градуса. Температурата на морската вода е от 18 градуса край Варна до 24 градуса по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала