Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мъжът, разхождал кучетата на Лейди Гага, проговори за кражбата им. Райън все още е в болница, след като беше прострелян

Човекът, който се грижи за френските булдози на Лейди Гага, сподели, че се възстановява след "близката си среща със смъртта", след като беше прострелян от нападатели, които откраднаха две от кучетата на поп звездата, предаде Ройтерс.

В първите си публични коментари Райън Фишър разказва какво си спомня от инцидента миналата сряда вечер в Холивуд и благодари на семейството си, приятелите, хората, притекли му се на помощ и на Лейди Гага, която по това време е била в Италия за снимките на филм.

Двете откраднати кучета бяха предадени невредими в полицията миналия петък, но двамата мъже, заподозрени в кражбата им, остават в неизвестност. Питомците на певицата бяха доведени в полицейския участък от неназована жена, след което бяха предадени на представители на Лейди Гага, която предложи награда от 500 000 долара за връщането им, предаде БТА. 

"Все още се възстановявам от много близка среща със смъртта", написа 30-годишният Фишър в Инстаграм, публикувайки свои снимки от болничното легло.

Описвайки инцидента, Райън Фишър казва, че е започнал да крещи панически, виждайки кръвта да се лее от раната, причинена му от огнестрелно оръжие.

Нападателите откраднаха две от кучетата на Лейди Гага - Коджи и Густав. Третото - Ейша, остана при гледача си.

"Прегръщах Ейша, доколкото можех, благодарих й за всички невероятни приключения, в които бяхме заедно, извиних й се, че не успях да защитя братята й, след което реших, че въпреки всичко ще се опитам да ги спася, както и себе си", пише Фишър.

Обръщайки се към Лейди Гага, Райън Фишър казва: "Бебчетата ви се завърнаха и семейството е цяло ... успяхме! Показахте изключителна подкрепа през цялата тази криза както за мен, така и за семейството ми". "Все още ми предстои лечение, но с нетърпение очаквам бъдещето и момента, в който ще бъда бомбардиран с целувки и близвания (и може би дори напишкване от вълнение?) от Ейша, Коджи и Густав", допълва Фишър.