Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Обектът е разположен в южната част на Околовръстния път в Пловдив

В пловдивския Индустриален парк Марково започна изграждането на модерни шоурумове. Новостроящите се търговски площи са разположени на най-видимата предна ивица в южната част на Околовръстното шосе на града. Новоизградената и напълно завършена инфраструктура на индустриалната зона и бавната лента от пътната артерия предоставят възможност за лесен и удобен достъп до търговските площи.

Обектът е разположен в южната част на Околовръстния път на Пловдив. Изграждането на новите шоурумове в Индустриален парк Марково се очаква да приключи напролет

Застроената площ е 570 кв. м. Отличава се с изключителен простор и светла височина от 4,34 метра. За реализацията на модерния екстериор и интериор са подбрани висококачествени материали и съвременни решения. Те превръщат тази ексклузивна площ в представителна, което добавя стойност към брандовете на бъдещите ползватели.

Едноетажната конструкция комбинира естетика и функционалност. Проектирана е така, че да може да бъде разделена на три отделни търговски помещения, които да функционират напълно самостоятелно едно от друго. Така инвеститорът „Галакси Инвестмънт Груп” предоставя възможност за наемане на площи, изцяло съобразени с нуждите на клиента.

Предвидено е място за поставяне на светеща табела, проектирани са големи витрини с отлична видимост от пътя. Основното влизане ще се осъществява чрез автомобилен вход и изход към обслужващия паркинг, който подсигурява на обекта 25 паркоместа.

Индустриален парк Марково е разположен на Околовръстния път в южната част на града. Намира се само на 5 км от Митница Пловдив и на 14 км от автомагистрала „Тракия“. Шоурумовете се възползват от най-силния автомобилен поток по протежението на Околовръстния път.

Инфраструктурата на Индустриален парк Марково беше завършена през 2018 година. Миналата година първите две компании откриха своите представителства в него. В процес на изграждане и проектиране на своите центрове са още пет фирми.

„Галакси Инвестмънт Груп” предлага за продажба парцели в зоната, напълно обезпечени с инфраструктура.