Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Менда Стоянова КАДЪР: БНТ
Менда Стоянова КАДЪР: БНТ

По думите на Менда Стонова политическата карта на България е синя, с надпис ГЕРБ, като е нормално да има различни политически партии в управлението на населените места. Хората, дали вота си за ГЕРБ, са предимно в градовете, в които има най-голямо население и силна икономика, каза още Стоянова.

"Имаше места, особено в София, вотът беше даден от омраза към ГЕРБ, омраза, която аз не мога да си обясня. Гласуваш, защото мразиш, не можеш да стъпиш на факти и да прецениш кандидата, за който гласуваш от омраза. За мен това не е нормално политическо поведение. Голяма част от младите хора, най-вече десни избиратели, дадоха своя глас за госпожа Манолова. Според мен омразата не е правилният водач", предаде БНТ. 

При изграждането на приоритетите има допуснати грешки, които са причина за омразата към ГЕРБ, заяви още Стоянова, въпреки че кампанията на ГЕРБ е толерантна в София, за разлика от останалите градове в страната.

София за първи път от години е на балотаж, но мисля, че разумният вот надделя.

По думите ѝ общинските съвети са с преобладаващо мнозинство от ГЕРБ, но това няма да попречи на добрата комуникация в управлението.

Винаги трябва да се търси подкрепа от всички участващи в общинския съвет, така че винаги да се постигне баланс.