Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Това бяха 10 чудесни години, през които заедно изградихме прекрасно семейство и бяхме щастливи по незабравим начин. Днес отношенията ни са спокойни. Любовта, която изпитвахме, се трансформира, но остава. Взаимното уважение също остава и няма да се промени. Молим всички, заради спокойствието на децата ни, да уважат правото ни на личен живот, както се полага в този момент на раздяла."

Това прессъобщение до медиите изпратиха преди няколко дни световноизвестният италиански певец Ерос Рамацоти и съпругата му Марика Пелегринели. С него те официално съобщиха, че слагат край на брака си след десетки публикации в жълтата преса за това, че отношенията им не вървят като преди.

Според различни издания причината за развода било силно влюбване на Марика в италиански предприемач. Увлечението започнало преди месеци и оттогава връзката между моделката и съпруга й тръгнала стремглаво надолу. Когато тя споделила на Ерос за новата си страст, той бил потресен и разочарован. Въпреки това опитал да заздрави отношенията им заради двете деца - 8-годишната Рафаела Мария и 4-годишния Габрио Тулио. Усилията му претърпели неуспех, тъй като Марика била категорична в решението си. Според близки до двойката италианската попзвезда бил изключително ревнив и по този повод той постоянно правел забележки на половинката си. Тя от своя страна

обичала

свободата си

и намирала брака им за прекалено задушаващ.

В началото не било точно така. Двамата се запознават през 2009 г. по време на церемония за връчване на музикалните награди. Красивата италианка трябвало да предаде на Ерос приза, но той още като я видял, се влюбил мигновено в нея. Въпреки възрастовата разлика от 24 години той направил всичко възможно да започне връзка с Марика. Ухажването му се увенчало с успех и тя също се влюбила лудо в певеца и така след пет години заедно те вдигнаха пищна сватба в Милано. Дали заради ревността или нещо друго, Марика започва да се дистанцира.

След като стана ясно, че двамата слагат край на връзката си и то заради нея, вълна от негативни коментари заля нейния профил в социалните мрежи. Фенове на Ерос обвиниха моделката в леко поведение и изсипаха стотици обиди под снимките на Пелегринели. Реакцията им принуди самия Рамацоти да направи видео, в което обяснява, че нападките и клюките по неин адрес са грозни и ненужни.

Какво каза той в емоционално видео за нея четете в печатното издание на "168 часа".