Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Линда Ханън държи снимка на Елтън Джон.
Линда Ханън държи снимка на Елтън Джон.

Линда сама купила пръстена си и плащала за наема на жилището. "Тогава не знаех, че се бори със сексуалността си", казва тя

През 1970 г. Елтън Джон се отказва от сватбата си с Линда Ханън само месец преди големия ден.

Бившата му годеница чак сега се осмели да сподели тези мигове от живота си.

"Беше мълчалив и мрачен - разказва Линда Ханън. - Не знаех, че се бори със сексуалността си. Един месец преди сватбата ме събуди пиян и каза, че приключваме. Това се случи, след като по-рано беше пил с текстописеца му Бърни Топин и певеца Лонг Джон Балдри. Те го бяха убедили. А имахме такива планове. Сгодихме се и аз сама си купих пръстена. Преместихме се в апартамент под наем. Нямахме много пари и аз бях платила всичко. Всичко обаче свърши."

След това сър Елтън повикал доведения си баща и той му помогнал да се изнесе. Оттогава двамата с Линда не са се виждали.

Изоставената годеница остава само с мечтата да се омъжи за любовта на живота си и дълго страда по него.

"Бях много шокирана - спомня си Линда Ханън. - Много го обичах и си мислех, че ме обича. Всичко беше готово около сватбата. Тортата беше поръчана, а ресторантът резервиран."

Чак сега 75-годишната жена осъзнава, че е имала предупредителни знаци, които са я карали да се колебае в решението си за сватбата.

Малко преди да приключи, с нея Елтън Джон се опитал да се самоубие.

Нямало явна причина нито за посягането на живота си, нито за развалената сватба.

Бившата годеница изобщо не подозирала, че певецът имал проблеми със сексуалността си.

"Казваше само, че кариерата му не върви и това не му харесвало", допълва Линда Ханън.

Няколко месеца след любовната драма Елтън Джон издава първия си голям хит - Your Song. Благодарение на него той става един от най-продаваните артисти, а сега има и състояние, което се оценява на 300 милиона паунда.

През 1984 г. известният артист прави втори опит с жена и се жени за Ренате Блауел. Бракът обаче не издържа и 4 години по-късно двамата се развеждат, защото публично съобщи, че е гей.

Чак тогава Линда Ханън разбира истинската причина за провалената им сватба.

Тя продължава живота си като офис мениджър в лекарски кабинет, където все още работи. Има три деца и изкарва по 45 хил. долара годишно.