Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

21-годишният Йордан Иванов, който вчера уби майка си Стефка Младенова, преди дни е опитал да ограби казино във Варна, съобщиха на брифинг шефът на столичната полиция ст. Комисар Георги Хаджиев и градската прокурорка на София Емилия Русинова. Те обясниха, че според тях майка и син били в София, за да бъде настанен за лечение от наркотични зависимости Йордан. 

Отседнали в апартамент на жена, чието дете също имало подобни проблеми. Запознали се с жената по програма за взаимопомощ. Пристигнали са в София на 16 април. 

На 17 сутринта около 7:50 съседи чули скандал за пари. След като през целия ден двамата не отговаряли на мобилните си телефони зетят на собственичката на апартамента отишла да ги потърси. Открил жената мъртва в хола, лежаща в локва кръв.

Веднага подал сигнал на 112, а от СДВР се свързали с колегите си от Варна и Русе. Те установили контакт с приятелите на издирвания Йордан и придобили и интернет комуникацията му и са разбрали накъде се е отправил. 21-г. мъж бил задържан около 2:30 тази нощ на гара Горна Оряховвица. Обясненията му били изключително объркани, вероятно заради употребата на наркотици. Той е лекуван в клиника за психиатрични проблеми, бил е настаняван там през 2016 г., 2017 г. и 2018 г. 

Очаквайте подробности.,