Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Цветанов връчва членска карта на новоприета в партията дама.
Цветанов връчва членска карта на новоприета в партията дама.

"Вероятно всички сте видели водача на листата на БСП – обвинената в пране на пари в особено големи размери Елена Йончева – вчера да казва, че вярва на турската страна във връзка с изказването на Мевлют Чавушоглу, но не и на премиера Борисов и правителство на България. Това национално отговорна политика ли е? Не е ли умишлено търсене на провокация. Това е потенциален риск за страната ни и от всяко излишно изказване може да тръгне нещо, което да е заплаха за националната ни сигурност".

Това заяви пред актива на ГЕРБ в Поморие зам.председателят на партията Цветан Цветанов, който присъства на областен семинар в морския град.

"В Гърция има увеличение на миграционния поток с около 30% спрямо 2017 г, а за България той е почти нулев. Това не е ли заслуга на българското правителство и на министър-председателя?", попита Цветанов.

Той прогнозира, че с обявяването на евролистата на ГЕРБ тази неделя кандидатите ще чуят всякакви неверни неща от БСП. "На местните избори битката ще бъде отново безмилостна. Ще се стараят да дискредитират успешните кметове с компромати. Опонентите ни нямат какво друго да предложат, нямат идеи. Затова трябва да подкрепяме кметовете. Без работата им в общините нямаше да имаме тези успехи във всички национални избори.", заяви Цветанов. И припомни примери за компромати срещу ГЕРБ непосредствено или по време на кампания - спрямо него, спрямо кмета на Бургас Димитър Николов, аферата "Костинброд".

СНИМКИ: фейсбук. Tsvetan Tsvetanov
СНИМКИ: фейсбук. Tsvetan Tsvetanov