Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Първоначалното съобщение, че задържаният заради нападението над тримата полицаи Николай Ф. е прекарал вечерта в изолатора на Спешното отделение на старозагорската болница се оказа неточно.

Вечерта към 22 часа в понеделник мъжът е трябвало да бъде прегледан на скенер, който се намира на втория етаж в Спешното отделение на Университетската болница в Стара Загора - вероятно заради травми, получени при схватката с полицаите при задържането му. Неочаквано в стаята на скенера младият мъж се устремил към прозореца, разбил с главата си стъклото и скочил от там, като паднал върху козирката под стаята на скенера.

След като бе докакан с белезници на ръцете в Спешното отделение на болницата в Стара Загора, Николай продължил да се държи неадекватно.
След като бе докакан с белезници на ръцете в Спешното отделение на болницата в Стара Загора, Николай продължил да се държи неадекватно.

Наложило се спешно да бъде опериран от неврохирурзи и ортопеди, тъй като наранил тежко главата си при удара в стъклото и падането. "Сега е в стабилно състояние в реанимацията, но има опасност за живота му", каза пред "24 часа" днес към 16,30 часа директорът на болницата проф. д-р Йовчо Йовчев. Той изрично уточни, че при Николай не се открити алкохол и наркотици, поведението му се дължало на отключващи се психични проблеми.