Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кадър от видео, на който се въжда спорът между служителка на НСО и катаджия
Кадър от видео, на който се въжда спорът между служителка на НСО и катаджия

Това не е първото нарушение на НСО. Десислава Радева много често идва в един магазин за рокли на ул. "Фритьоф Нансен", каза по Нова тв Богдан Асенов, който засне клипа с конфликта между НСО и КАТ.

Според него колата на службата се движела в насрещното по улицата, която е еднопосочна. Той обясни, че Радева не се вижда на клипа и тя не е присъствала на разправията между катаджията и служителка на НСО, защото в този момент била в магазина за дрехи.

Видях с очите си как Десислава Радева слиза от автомобила, който без никакви светлини и звуци влезе в насрещното на ул. "Фритьоф Нансен" край НДК, след нея слезе нейната охранителка, свали й роклите и влязоха в магазина. Беше небрежно облечена, с вързана коса. Това разказа тази сутрин пък пред Би Ти Ви Асенов.

Асенов добави, че конфликтната ситуация продължила около 30-40 минути. Дошла още една патрулка и служители на КАТ, както и човек от НСО.

На клипа се чува как охранителката пита катаджията защо НСО винаги има проблеми с КАТ. Двамата се разправяли и на тема кой колко години стаж има.

От службата потвърдиха вчера за "24 часа", че има такъв инцидент. Късно снощи Десислава Радева написа във фейсбук профила си, че не е била в автомобила.

Вярвам на очите си, не на Радева и на НСО, но явно така са я посъветвали нейните пиари, заяви преди минути в ефир Богдан Асенов.

По неофициална информация на Би Ти Ви шофьорът ще бъде санкциониран по закона за движение по пътищата.

Всеки кара където си иска, спира, където си иска, бие се по светофари - това е част от причина за протестите. Наглост е без никакви светлини и сигнали да си влизаш в насрещното, заяви Асенов.

От службата декларират, че ако НСО е нарушило закона, виновният ще си понесе последствията.