Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Братът на Жорж Башур: Федка, накара всички, които те познават, да те обичат. И да се възхищават на твоята доброта, възпитание, успехи и страхотна прическа Феди Башур Снимка: Фейсбук

Братът на Жорж Башур - Мариан Башур разчувства стотици във фейсбук с мило обръщение към племенника си Феди Башур, който почина в неделя след тежка катастрофа.

"В главата ми като лента изплуват всички хубави моменти с теб чичо, как се пръскахме с вода и се дебнехме кой да бутне другия в басейна, как се набирахме, как ни караше винаги да се усмихваме още от малко дете. Дойде на този свят, и накара всички които те познават да те обичат толкова много, както и да ти се възхищават на добротата, възпитанието и успехите които постигаше, а на всичко отгоре, красив и със страхотна прическа.

Кажи ми сега, как да постъпим?? Дали да плачем, или да се ядосваме на Бог, съдба или каквото и да е това нещо, което е решило да ни лиши от теб толкова рано. Като те познавам със сигурност ще избереш да сме силни и единни, и да те изпратим с много любов по новия ти път, и така ще направим. Обещаваме ти, че ще се подкрепяме един друг, както винаги сме го правили в нашето семейство. Федка, ще ни липсваш страшно много, страшно много!!!!Царството небесно те очаква, с широко отворени врати. Обичаме те".

Коментара ()

Вашият коментар