Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

36-годишен украинец, живеещ във Варна, обра апартамент в кв. "Чайка" в морската столица. По данни на полицията чужденецът е добре познат на родното правосъдие, има криминални регистрации и вече е бил осъждан.

Мъжът успял да проникне в чуждото жилище на 18-и април. Оттам откраднал преносим компютър, мобилен телефон, часовник и 500 лв. По оставените следи и отпечатъци разследващите бързо успели да установят кой е крадеца и след няколко дни бил заловен. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Друго престъпление, извършено в началото на януари тази година, бе разкрито от варненската полицията. Става въпрос за грабеж на мобилен телефон. На 4-и януари 34-годишна жена подала жалба, че мобилният й телефон бил изтръгнат от ръцете й, докато вървяла по улицата и говорела. Преди ден полицията задържа 19-годишен младеж от Девня, на когото е повдигнато обвинение за грабежа от Районна прокуратура Варна.