Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Васил Богданов, баща на 23-годишния Богдан от Поморие
Васил Богданов, баща на 23-годишния Богдан от Поморие

"Синът ми е не е способен да извърши това, в което е обвинен. Не вярвам, че той е малтретирал 19-годишния ученик", сподели Васил Богданов, баща на 23-годишния Богдан от Поморие. Той, заедно със шуреят на Митьо Очите  - Христос Янулис, е обвинен, че е принуждавал и измъчвал 19-годишния Георги Т. от Поморие.

Бащата на Богдан дойде в Районния съд в Поморие, където в момента всеки момент ще започне делото за мерките за неотклонение на двамата задържани. Мъжът разказа още, че в деня на арестите, 13 април, той бил за риба, а когато се прибрал заварил къщата си на улица "Одрин" в Поморие разбита.

"Всичко беше обърнато наопаки, вратите бяха разбити. Добре, че в този момент двете дъщери на племенницата ми не са били вкъщи", разказа още Васил Богданов.

Вчера той е имал възможност да говори със сина си, който му споделил, че е оклеветен от приятелите си. Васил Богданов твърди още, че на 12 април, когато според обвинението 19-годишният младеж е бил малтретиран в дома на Богдан, бащата си е бил у дома и не е чул нищо подозрително. 

От няколко месеца 23-годишният Богдан бил безработен. Имал намерение лятото да започне работа като охрана в Слънчев бряг, където вече бил изкарал един сезон