Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

39-годишен мъж от варненското село Каменар отнесе 500 лв. глоба, след като на пияна глава вилня по улиците в морската столица и после опита да потроши ареста на Второ РПУ. По данни на полицията той има дълго криминално досие, предимно за кражби и няколко излежани присъди.

На тел. 112 били получени няколко сигнала от случайни минувачи, че видимо пиян мъж ругае хората и буйства на ул. "Струга" във Варна. Пристигналият на място полицейски екип закопчал мъжа и го отвел в районното за изясняване на ситуацията. Там апашът дал воля на гнева си, блъскал по решетките, ритал каквото свари, засипал униформените с ругатни, "уволнявал" наред, заплашвал ги със саморазправа. Няколко часа по-късно му е наложена глоба от 500 лв. по указа за борба с хулиганството.

Варненската полиция разследва друг инцидент, при който е пострадал 58-годишен мъж. Той бил открит в безпомощно състояние пред жилищен блок в кв. "Владиславово". Екип на спешна помощ го откарал в болница, където било установено, че мъжът е пребит, има тежка черепно-мозъчна травма и следи от побой по тялото. Малко по-късно е задържан друг мъж на същата възраст, който според полицаите, е участвал в боя. По данни на полицията задържаният е с чисто досие. Предполага се, че причината за мелето е на съвсем лична основа. Биячът е задържан за 24 часа. Срещу него е повдигнато обвинение за нанасяне на средна телесна повреда.