Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Футболистите на "Левски" се разминаха с възможността да прекарат спокойни коледни и новогодишни празници. Как да пируваш и да ти е леко на сърцето, когато те притискат мрачни мисли за неясното бъдеще.
Треньори, играчи и администрация на "Герена" с притеснение узнаха новината на "Дарик", че босът Спас Русев може и да се откаже от задълженията си като собственик на софийския клуб.
Босовете на "сините" свикват извънредно общо събрание в началото на февруари. На него основна тема ще бъде възможността телекомуникационната компания, зад която стои Спас Русев, да не бъде повече собственик на "Левски", а само да помага като спонсор.
Стигне ли се до подобен развой на събитията, "сините" сериозно ще го закъсат, тъй като на хоризонта не се задават желаещи да
вадят по няколко
милиона на година,
за да издържат клуб от ранга на "Левски". Ако тези информации се окажат истина, със сигурност ще има проблем и със зимната селекция. Спас Русев едва ли ще извади пачката, за да купува качествени футболисти, при положение че иска да се раздели със собствеността.
Засега не е ясна причината за толкова внезапен завой в политиката на боса. Твърди се, че той има разногласия с останалите акционери и това му пречи да осъществи идеите си за развитие на клуба. За проблеми в клуба се говори от няколко месеца, след като футболистите започнаха да
мърморят за липсата
на премии
при победи в шампионата. След това излезе информация, че ръководството иска сериозно да редуцира месечните възнаграждения на футболистите, тъй като сметките не излизат. Проблеми има и с изграждането на козирка на новопостроения сектор. Сегашните собственици се оплакаха, че ще е по-изгодно да построят чисто нов стадион, отколкото да покриват чисто новия сектор.
Пресните слухове за оставката на Русев допълнително ще усложнят ситуацията на "Герена". Сините завършиха подобаващо сезона, скъсявайки дистанцията с първия "Лудогорец" на 4 точки, въпреки че "орлите" са с мач по-малко. В тима обаче не смеят и да мислят за титлата, а по-скоро се чудят
какво ще им донесе
неясното бъдеще
Самият Спас Русев засега предпочита да запази мълчание по темата "Левски", което още повече нагнетява напрежението сред "сините" редици.