Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Иван Ласкин, Евгени Минчев, Жени Калканджиева и Антония Петрова печелят по 300 лв. от всяка своя изява като коментатори в лайфовете на шумното риалити "ВИП брадър", научи "168 часа".
Така с остроумни и хапливи анализи на поведението на звездите в къщата четиримата изкарват по шест стотака на седмица, защото в нея им се налага два пъти да упражняват своята "временна професия". Единствено по време на живите предавания в рамките на два часа.
Математиците вече са изчислили наум, че те заработват
по 150 лв. за всеки час, който прекарват удобно разположени на диванчетата от двете страни на водещия Ники Кънчев.
В понеделнишките лайфове, когато по регламент винаги един от участниците напуска риалити дома, след първите два коментаторски часа местата на Ласкин, Минчев, Калканджиева и Петрова се заемат от защитници на номинираните съквартиранти.
Услугите на голяма част
от тях също са платени,
но доста по-скромно,
освен ако някой близък приятел на застрашените от "освобождаване" не желае безвъзмездно да брани честта му пред камерата.
Много хора сигурно се питат как би могъл някой да откаже на такъв бърз и лесен доход, без да има личен приятелски мотив? Може, особено ако е обиден до живот и не иска да чуе за формата като Иво Танев.
Тази година той беше сред ВИП персоните в къщата, а в предишни сезони винаги е бил един от най-изявените коментатори. Танев обаче заяви категорично, че дори срещу космически финансов стимул повече никога няма да дава своето мнение за някого пред камера на тази тв продукция.
"Твърдо съм решил, че вече няма да бъда коментатор. Не искам да чуя повече за този формат.
Изкараха ме такъв, с какъвто хората, които ме познават, казват, че нямам нищо общо За мен това е абсолютна манипулация. Извадено е само черното", заяви някогашният водещ на "Треска за злато".

Кои ще бъдат следващите герои в популярното шоу, четете в новия брой на в. "168 часа"