Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Красивата Джулия Иванова: Обидена съм от коментарите за селфито ми с Джерард Бътлър
Холивудската звезда Джерард Бътлър се доказа като изтъкнат ценител на женската красота, който не можа да остане безразличен към чара на българката.
Шотландският актьор се подвизава у нас за снимките на продължението на хитовата лента "Код: Олимп" в "Ню Бояна филмс" и въпреки работния си график успя да намери време да заговори обаятелната Джулия Иванова. Не къде да е, а в задръстване. Хубавицата пък спонтанно решава да запамети момента в селфи, което малко по-късно
бързо се превърна в изключително четена и свежа новина
Тогава Джулия изобщо не очаква, че фотосът и нейната случайна няколкоминутна среща с актьора от "300" ще предизвикат такъв голям интерес. Още по-неприятно изненадана е тя от негативните коментари, които прочита по свои адрес.
"Разбирам, че такива неща, изглежда, са интересни на читателите, но мисля, че
няма смисъл да занимавам хората с моето ежедневие Нямах за цел да привличам толкова внимание към себе си, още по-малко покрай такава случка. Не ми хареса, че имаше толкова негативни коментари под новината и не желая да коментирам по какъвто и да е начин ситуацията. Каквото и да кажа, рискувам да оставя погрешно впечатление у хората, а не искам", любезно заявява Джулия пред "168 часа".
Русокосата красавица е потърсена от различни медии, но категорично отказва да вдига още шум около себе си заради подобна дреболия. Тя дори е изтрила селфито с Бътлър от своята фейсбук страница, но продължава да се чуди как то е успяло да заинтригува толкова много хора.
Въпросната случка се разиграва навръх Разпети петък, когато холивудската звезда се оказва в задръстване на бул. "България"
и скучае, докато не зърва лъчезарната Джулия в колата до него
Тя изобщо не го забелязва първоначално, слуша музика и чака светофарът да светне зелено. Бътлър не се поколебава и решава да привлече вниманието на привлекателната млада дама като я заговори.
Джули чува, че някой я вика, намалява музиката, поглежда към съседния автомобил и с изненада установява, че
насреща и се усмихва истинска знаменитост
Тя грабнала телефона си и запечатала интересния момент, в който се вижда как Бътлър е в очакване да си поговорят. Двамата имали около минута, преди да се отпуши движението, в която успели да си разменят няколко думи. Красавицата го попитала дали с неговия антураж ще излизат вечерта някъде, а той и предложил да се срещнат в събота, защото преди това е зает със снимки.
"Така и не се видяхме, защото не отидох в заведението, за което говорихме, на следващия ден. София не е голяма и
не се знае дали пак
няма да се засечем",
обяснява блондинката.
Джули има собствен бизнес и се занимава с графичен дизайн. В разигралата се ситуация тя доказа, че е една от малкото обаятелни млади жени, които не желаят бърза и още по-малко - каквато и да е слава.

Коментара ()

Вашият коментар