Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

30-годишният Рангел Бизюрев е заподозреният за убийството в пловдивското село Цалапица на 24-годишния Димитър Малинов. Както "24 часа по-рано съобщи, той е излетял от София  на 24 юли рано сутринта и е кацнал в Германия.

От снимките в профила бащата на Рангел - Иван Бизюрев, става ясно, че е синът му го е посещавал в Германия, където явно бащата е пребивавал преди години или пътувал често, тъй като във фейсбука му често има публикации оттам в периода 20016-2017 г.

В момента обаче Иван си е тук и живее в дома на родителите си Димитрия и Рангел, казват съседи от селото.

Те твърдят, че Рангел като малък бил добро дете, но впоследствие нещата при него се объркали. Родителите му са разведени от години. Хората не познават много 30-годишния Бизюрев, тъй като рядко си идвал в Цалапица.

Къщата в Цалапица, където живеят бабата и дядото на Рангел и когато си идвал от Германия, отсядал при тях.
Къщата в Цалапица, където живеят бабата и дядото на Рангел и когато си идвал от Германия, отсядал при тях.

Срещу 30-годишния Рангел е повдигнато задочно обвинение за жестокото убийство на Димитър. Полицията издирва Рангел Бизюрев с европейска заповед за арест. Властите твърдят, че предполагаемият извършител е излязъл от страната през летище София на 24 юли. Самолетният му билет бил закупен преди убийството.

Тамошните власти са известени за случая. Изпратени им са необходимите документи по разследването.

Тялото на 24-годишния Димитър Малинов беше открито заровено под строителни отпадъци на около 1 км от последните постройки в село Цалапица. По данни на прокуратурата жертвата и предполагаемият убиец се познавали от години. Преди време обаче отношенията им се влошили, а проблемът между тях бил финансов. Предполага се, че става въпрос за поръчителство при теглене на кредит.

Младежът изчезна преди седмица, след като гостувал на майка си. Основната версия, по която работят разследващите, е убийство.

Сметището в покрайнините на Цалапица, където е открито тялото на 24-годишния Димитър Малинов.
Сметището в покрайнините на Цалапица, където е открито тялото на 24-годишния Димитър Малинов.