Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Mасов бой в Лом, има убит и ранени МВР

Трима криминално проявени жители на ломския кв. „Стадиона“ са задържани за 24 часа в полицейския арест на РУ Лом за причиняване на тежка телесна повреда след масов бой в ломския кв. „Младеново“.

На 09.08.2022 г. около 00,40 ч. от ЕЕН 112 в РУ Лом е получен сигнал за възникнал масов бой в кв. „Младеново“ в крайдунавския град. Сигналът незабавно е посетен от дежурен автопатрул на РУ Лом, който установил на място трима местни жители – баща и син, на 68 г. и 47 г., и жител на 42 г. от съседен адрес.

По техни данни, минути по-рано същата нощ в дома на бащата и сина нахлули около 10-12 човека от ломския кв. „Стадиона“, които им нанесли побой с брадви и различни твърди предмети, след което си тръгнали.

Вследствие на побоя е нанесена тежка телесна повреда на 47-годишния мъж – разкъсан далак, който въпреки хирургичната намеса по-късно вечерта починал.

68-годишният баща също е настанен в МБАЛ Лом със счупени ребра. Работа по образуваното досъдебно производство продължава в РУ Лом под наблюдението на прокуратурата.