Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Георги Йомов. Кадър Би Ти Ви
Георги Йомов. Кадър Би Ти Ви

Футболистът на ЦСКА Георги Йомов заяви пред Би Ти Ви, че няма нищо общо със стрелбата на столична бензиностанция, за която баща му и брат му бяха арестувани,.

„Нямам нищо общо с цялата тази работа. Проблемът тръгна от там, че автомобилът ми беше там. Беше в брат ми. Не съм бил там. Нямам общо със случилото се“, каза Йомов.

Футболистът коментира, че не знае как се е стигнало до този конфликт, в който са замесени баща му и брат му. „Имало е разправия, скандал, стигнало се е до неприятни действия, но не знам какво е довело до това“, каза той.

Йомов допълни, че случилото се определено е в лош момент, тъй като предишната вечер ЦСКА загуби мач от „Левски“ за Купата на България. „Лош момент, лошо място, това е. Случват се такива неща. Нямам нищо общо с тази работа и какво се изписа – както аз, така и моята приятелка.

„Нямам представа в какво ще обвинят баща ми и брат ми. Има хора, които работят по случая“, допълни още Йомов.

„Моят клиент е разпитан като свидетел“, заяви адвокат Милев, който представлява звездата на ЦСКА Георги Йомов

„Клиентът ми беше извикан в малките часове на денонощието, разпитаха го, не е казал нищо различно от това, което каза пред камерата ви“, каза адвокат Милев.

Той коментира и самата случка с бащата и брата на Георги Йомов.

„От материалите, които съм видял, става въпрос за конфликт с охранители на едно конкретно лице, което също съм му бил адвокат навремето. Това е трети негов случай в рамките на година и половина. Разследващите знаят за кого говоря“, каза още Милев.

По думите му тези охранители са започнали първи спора и са носели видими оръжия. „Нормално е когато въоръжени лица, те заплашват да се защитиш, както и близките ти“, каза още Милев.