Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Камен Донев изригна срещу "турбомаргиналите" в свое отворено писмо. (тук)

Обръщението му към неговите "неприятели" обаче предизвика вълна от негативни коментари във фейсбук и някои дори подчертаха, че не разбират неговото недоволство, след като самият той е "халтураджия".

Режисьорът Павел Веснаков написа: "По принцип избягвам да споделям мнението си по такива въпроси,но...покрай това "отворено" писмо, езиковите способности на Кубрат Пулев вече не ми изглеждат толкова проблемни. Дори бих казал, че се припознавам в него и аркадата му много повече, отколкото и в една запетая от този текст. Отивам да повърна."

Сценаристът Георги Иванов

"Споделяте някак умопомрачено отвореното писмо на Камен Донев, но как изобщо сте сигурни, че не говори точно за вас? При все, че харесвам Камен Донев, аз лично съм адски объркан от циничната агресия в думите му. Ясно е, че прозира обида, но към кого и защо? Това обобщение може да е за всеки. Точно вие може би сте "една звучно или колебливо изригнала пръдня на житието", само защото понякога може и да не сте съгласен с някой автор и неговото произведение. И въобще, авторът има ли право да е обиден на публиката си, на критиката си? И Ицо Хазарта наистина беше прав, ама в една друга песен."

А под пост, подкрепящ Донев, на Елисавета Белобрадова могат да се прочетат коментари като: "Истеричният напън на един халтураджия...", "Това злобно пелтечене е чиста проба човеконенавист" и т.н.