Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Катрин и Кристиано
Катрин и Кристиано

Нови детайли около скандала с обвинението в изнасилване на американката Катрин Майорга към Кристиано Роналдо, разкри германското списание "Шпигел".

Според него футболната звезда си е вкарал автогол с отговори, които е дал на въпросник, изготвен от американските му адвокати.

Кристиано признал, че Катрин много пъти му е казала "Не" и "Спри" при срещата им в хотелски апартамент в Лас Вегас сутринта на 13 юни 2009 г.

След това тя се оплакала, че била принудена да прави секс от португалеца.

Роналдо отрича обвиненията. Според него сексът е бил доброволен.

"Шпигел" твърди, че разполага с кореспонденцията по електронната поща между адвокатска кантора в Лос Анджелис, адвокат в Лас Вегас и дългогодишния португалски адвокат на Роналдо Карлос Осорио де Кастро.

На 41 страници са въпросите на адвокатите и отговорите на Кристиано, които описват по минути какво се е случило при срещата с Катрин в Лас Вегас.

Полицията в САЩ поднови разследването за предполагаемо изнасилване, след като Майорга се изповяда пред "Шпигел".

След случката от 13 юни 2009 г. на нея били платени 375 хиляди долара, за да си мълчи.

В края на септември тя реши да повдигне обвинение, тъй като не може да преживее последствията от срещата си с Кристиано. Катрин разказа и своята версия за събитията в хотелския апартамент.

Тогава също се появи информация за въпросника и се твърдеше, че отговорите в него са променени. С заявката, че притежава оригинала "Шпигел" нанася пореден удар срещу Роналдо.