Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Патрашкова казала, че е изумена колко хора са запознати със Саша Грей, пък не можели да кажат наизуст "Аз съм българче" (повръщам в неравноделен такт върху покривка с везани шевици).

Като се абстрахираме от липсата на логика в това съждение, искам да репликирам, че "Аз съм българче" го има в Гугъл, нали, ако на някой му излезе чак па такава неотложна нужда да го наизусти, там я има и Саша Грей, но човек трябва да внимава, защото има и всякакви тъпотии, които не е зле, просто НЕ Е ЗЛЕ, да се проверяват преди да се говорят в ефир.

И впечатляващото не е, че някой знаел или не знаел коя е Саша Грей, а че тоя народ продължава да се захласва по патриотични картинки, фалшиви новини и вресливи призиви за какво ли не - от протести за доброто на България (както снощи се изрази някакъв "еми протестирам, за да ни е наред всичко и за един по-хубав живот"... па хОди си пускай монети в някой фонтан и си намисляй желания, то ще има същия ефект) до борба с джендърството и ромите.

Иначе и аз не мога да кажа наизуст "Аз съм българче" - нито виждам причина да го правя, нито разбирам каква полза ми гарантира това умение, освен като изкуфея съвсем, да ходя като шугава по трамваите и да рецитирам с една шапка в ръка. Та... мийте ги малко тия... мозъци.

Коментарът е от фейсбук