Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Годеникът на Юлия Скрипал - агент на спецслужбите на Русия. Майка му оглавява Института за проблеми на сигурността, смятала половинката му за дъщеря на предател

Годеникът на Юлия Скрипал, която беше отровена с нервнопаралитично вещество заедно с баща си Сергей Скрипал в Солсбъри, работи в организация, която се свързва с тайните спецслужби на Русия, пише thetimes.co.uk.

30-годишният Стефан Викеев се укрива след отравянето на годеницата му и нейния баща на 4 март. Той не отговарял и на обажданията на Юлия, която се опитвала да се свърже с него, след като я изписаха от болницата. Той е изтрил и всичките си профили в социалните мрежи. 

Предполага се, че Викеев работи в Института за съвременни проблеми на сигурността, който се намира в Москва и има връзки с руските служби за сигурност. Институтът се оглавява от майка му - 61-годишната Татяна, която бе отличена през 2008 г. за приноса си за Русия.

Медиите  в Москва съобщават, че Татяна Викеев се държала студено с  Юлия Скрипал  и не можела да приеме, че синът й има отношения с нея. Викеева считала Сергей Скрипал за предател, защото се е превърнал в двоен агент и е предал руски тайни на Великобритания. Въпреки това Татяна Викеева редовно посещавала апартамента на двойката преди заминаването на Юлия за Великобритания на 3 март.

Ето го Йордан Исаев, който метна бомбичка по полицайката Гергана Зашева. Оставиха го в ареста

Кейт Мидълтън роди третото си дете. Момчето тежи 3,800 кг. и ще се казва Филип

Коментара ()

Вашият коментар