Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

АСТРОХОРОСКОП ЗА 12.05 - 18.05.2022

ОВЕН

НЕРВНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата сте нервни. Причината е в нежеланието ви да видите собствените си грешки и да оправдаете хората от обкръжението си. Възможни са финансови загуби. Създавате конфликти само защото сте ядосани на близките си, вместо да се заемете с обичайните си професионални задължения. Нерешени служебни проблеми също непрекъснато ви напомнят за себе си и ще ви подтикват към решителни действия. Дните от понеделник ви обещават спокойствие. Хората около вас са сговорчиви и ви изслушват внимателно. Ще получите подкрепата им, чрез която може да осъществите всичките си планове за тези дни, но е време да осъзнаете и своите лични отговорности.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но не ви дава повод да прекалявате с храната. След това ще страдате от наднормено тегло. Податливи сте на простуди.

Любов: Няма да ви се разминат и проблемите с интимната половинка. Възможен е край на романтично увлечение или сексуална връзка, в която не влагате чувства, а се преструвате.

ТЕЛЕЦ

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Работа: В началото на седмицата ще ви направят неочаквано предложение за нова работа, но преценете добре дали си заслужава да дадете положителен отговор. През всички дни сте напрегнати и не особено работоспособни, с което ще забавите бързото приключване на служебните си задачи. Помолете за помощ вашите колеги, без да се притеснявате дали няма ще ви откажат. От понеделник бъдете внимателни на пътя. Общуването е затруднено и глобата ви е сигурна заради вечното ви желание да спорите. На работното място задачите ви текат по план, ако не допуснете разправии. Новите ви идеи, разговорите, повлияни от мечтите ви, свързани с подобряване на финансовото ви състояние, няма да са резултатни.

Здраве: Здравето ви е добро, но сте предразположени към проблеми със стомаха заради неумението ви да притъпите слабостта си към вкуснотиите.

Любов: Възможни са проблеми, свързани с любим човек или приятел. Единствено от вас зависи дали ще се разделите завинаги, или ще продължите отношенията си.

БЛИЗНАЦИ

ТЪРПЕНИЕ

Работа: В началото на седмицата съществува възможност за подобряване на вашето материално състояние. Не я пропускайте! Бъдете търпеливи и сдържани, ако се опитват да ви използват. Занимаващите се с творчески професии ще се изявяват с много фантазия и съзидателна енергия. Не обвинявайте съдбата си, ако замисленото от вас не носи очакваните резултати, скоро ще бъдете заслужено възнаградени. Имате възможност да блеснете с неподозирани способности. От понеделник без много усилия осъществете идеите си. Новите предложения ви обещават големи печалби, особено ако са свързани със строителство, търговия, както и ако сте се отдали на творческа дейност.

Здраве: Здравето ви е добро, но сте обсебени от мисълта, че околните не ви разбират. Вредите си сами. Прекалено сте напрегнати. Създайте си положителни емоции.

Любов: Настъпва моментът да приключите проблемите с интимната си половинка, които ви притесняваха. Запознанствата, свързани с намерението ви да създадете семейство, са неуспешни.

РАК

НЕСГОВОРЧИВОСТ

Работа: От първия ден на седмицата сте особено несговорчиви и общувате трудно с всички, защото сте склонни или инатливо да мълчите, или да обиждате - много типично за вас състояние. Не разчитайте на късмета си. Ако се налага да сте активни и отговорни на работното си място, бъдете търпеливи и си наложете спокойствие. От понеделник е във ваша полза да сте отговорни към себе си и да не очаквате чудеса, ако сте безработни. Никой няма да ви покани специално, ако не направите необходимото и не се явите на интервю за работа. Неочаквана новина ще промени плановете ви. Сключените сделки обещават добри приходи, ако сте ги уговорили в предишните дни. Възможни са конфликти с партньорите ви.

Здраве: Здравето ви е добро, но се пазете от травми и порязвания, защото раните трудно ще зараснат, особено ако страдате от хронична алергия към лекарства.

Любов: Любимите ви хора ще се изненадат приятно от ранното ви прибиране тези дни, което не се случва често. Имате възможност да разрешите личните си проблеми.

ЛЪВ

СПОКОЙСТВИЕ

Работа: От четвъртък до неделя въпреки изкушението да работите свръхсили и да притеснявате колегите си с непонятната им ваша деятелност, е добре да си наложите спокойствие. Постарайте се да отхвърлите неотложните си задължения, че от много активност ще ги забравите. Не планирайте важни делови срещи, за да не се провалите. Не споделяйте плановете и целите си. Очаквайте приходи, достатъчни, за да сте спокойни през следващите седмици. В дните от понеделник стабилизирайте постигнатото и не прекалявайте с настояванията си да получите похвала, която не сте заслужили. Не критикувайте. Прави впечатление, че сте олицетворение на народната мъдрост "Залудо работи, залудо не стой", което не е за похвала, защото нищо няма да свършите.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не сте допуснали преумората да ви навреди за пореден път. Щадете сърцето си и не прекалявайте с концентратите - те не са лекарство, точно обратното. Вредят ви.

Любов: Отново ще ви занимават с роднински проблеми, което вече не ви е по силите. Помогнете с каквото можете, но не и с пари. Не съсипвайте отношенията с интимната си половинка.

ДЕВА

МНИТЕЛНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата излишната мнителност, отиваща на моменти в прекалена недоверчивост, е причина за недоразумения, защото изказвате мнението си неразбираемо или с двойствено знание. Деловите срещи са провал. Откажете се от разговорите, ако са свързани с бъдещи съвместни проекти.? Търговците се сблъскат с проблеми, финансови загуби и трудности, ако решат да рискуват и да измамят някого. След това трудно ще възстановят личните си морални и материални загуби. От понеделник ви предстоят поредните разговори за разрешаване на съдебен спор, но ви съветвам да не ги провеждате. Няма да срещнете разбиране от никого и ще се притесните, въпреки че сте прави.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но е зависимо от умението ви да си давате навреме почивка. Внимавайте с какво се храните и при хронични проблеми си обърнете внимание. Пролетта ги обостря.

Любов: Любимите ви хора не са доволни от отношението ви към тях. Променете поведението си, вместо да сте непрекъснато недоволни дори и в леглото

ВЕЗНИ

КОМПРОМИСИ

Работа: В началото на седмицата имате възможност да осъществите идеите си и да разрешите проблемите си, ако сте готови на компромиси. Ще постигнете мечтана цел в личния си живот. Стига да поискате, ще завършите задачите си на работното място. Стабилизирайте постигнатото и създайте хармония в отношенията си. Имате възможност да осъществите нови делови срещи и запознанства. Уговорете и проведете срещите и разговорите с финансови институции и подпишете важните документи. Ето че от понеделник начинанията ви са обречени на провал. Трудностите са породени от вашите необмислени действия, но още не го осъзнавате. Разсеяни сте и вредите и на себе си, и на колегите с ината си. Осъзнайте причината за грешките си.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако си наложите спокойствие, защото отново зависи от настроението ви и от проведените разговори. За жалост, сте емоционални, а ядовете ви вредят.

Любов: Със съжаление ще установите, че обектът на чувствата ви е насочил стрелите на Амур в друга посока. Не си заслужава да страдате. Няма да потънете в забрава, нито ще сте самотни.

СКОРПИОН

ХАРМОНИЯ

Работа: През първите дни на седмицата отношенията с колегите и деловите ви партньори са хармонични за повечето от вас. Съхранете ги, дори и да ви е трудно, ако искате да сте сигурни в подкрепата им. От вас зависи дали ще ги спечелите за своята кауза. Провалите си със сигурност ще предизвикате сами. Не се поддавайте на примамливо предложение, измамно е! Дните от понеделник са напрегнати и ако не сте отговорни, може да се превърнат в проблеми и страдание. Не бива да се опитвате да тръгвате в нова посока само защото някой ви е ядосал. Бъдете отговорни към задълженията си, за да избегнете провал и финансови загуби. От вас зависи да сте прозорливи и предпазливи, за да можете сами да си помагате.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не прекалявайте с концентратите и с тлъстото месо. Не проявявайте саможертва, ако сте алергични, да хапнете остатъка от боядисани яйца.

Любов: Личният ви живот е хармоничен. Чувствата ви са споделени. Нямате повод за притеснения. Пригответе си вкусна вечеря, бутилка отбрано вино и се отдайте на романтика.

СТРЕЛЕЦ

РАЗПРАВИИ

Работа: През първите дни на седмицата промяната е бърза и отношенията с колегите ви се подобряват, въпреки че вие сте причината те да са се отдалечили. Не бива да допускате разправии, които ви вредят и рискувате да не получите нужната ви подкрепа във важен момент. Ако сте напрегнати и уморени, отложете планираните делови срещи и разговори. Търпеливо приемайте неприятностите, за да не ви доведат до ненавременно и безпричинно отчаяние, за което нямате основание. От понеделник сте с променливо настроение. Породено е от несигурността дали сте взели правилно решение за професионална промяна. Нямате причини за безпокойство, ако заплащането е гарантирано по-високо.

Здраве: Здравето ви е отлично, ако не се ядосвате без причина въпреки нервността ви. Не концентрирайте вниманието си върху проблемите и си лягайте да спите по-рано.

Любов: Изяснете проблемите си в личните отношения. Бъдете тактични към любимите си хора, ако са изнервени и искат да споделят проблемите си с вас.

КОЗИРОГ

СТАБИЛИЗАЦИЯ

Работа: През първите дни на седмицата не е изключено да стабилизирате финансовото си състояние, при това съвсем неочаквано и за вас самите. Заслужили сте го заради добрите резултати от работата ви в последните дни, но не бива да прахосвате получените пари за покупки или ненужни инвестиции. През дните до неделя сте във върховата си форма. Всички начинания ще ви донесат положителни резултати. Деловите разговори са ползотворни, ако сте си поставили ясна цел. Премълчавайте, не спорете и изслушвайте събеседника си. Проблемите са неочаквани от понеделник. Подгответе се за провокации, създаващи повод за конфликти. Не е изключено да изяснявате отношенията с деловото си обкръжение.

Здраве: Здравето ви е отлично. Престанете да мърморите, че сте преуморени, защото вината е ваша. Податливи сте на простуди и нервно напрежение, което сте в състояние да избегнете.

Любов: При разговорите с близките си хора не проявявайте излишна агресия, за да си спестите проблемите. Ако сте решили да обсебвате до степен на задушаване любимите си хора, ще ги отдалечите.

ВОДОЛЕЙ

РАЗСЕЯНОСТ

Работа: В дните от четвъртък до неделя не пътувайте. На работното си място сте прекалено разсеяни. Стига да е възможно, си вземете един ден отпуск или помолете колега да ви замести, за да си спестите грешки, последвани от упреци и разправии. Не е изключено и уволнение при някои от вас. Разместете си графика и в този ден почивайте у дома. Научавате за ваши отлични професионални резултати. Колегите ви подкрепят в начинанията. Обмислете още веднъж промените, планирани за следващата седмица. От понеделник е крайно време да си възвърнете увереността и спокойствието. На работното място вече сте уравновесени и самоуверени. Обърнете внимание на всичко, отнасящо се до бизнеса ви, за да избегнете неочаквани проблеми. Не пренебрегвайте дреболиите.

Здраве: Здравето ви е стабилно, дори не сте преуморени, но си търсите причина за оплаквания, за да спечелите нечие съчувствие. Не е типично за вас това поведение.

Любов: Новите запознанства ще ви донесат разочарования и страдания, ако решите, че могат да се превърнат в дълготрайна романтична връзка и дори обвързаност в брак.

РИБИ

ОБЩУВАНЕ

Работа: Началото на седмицата не е особено благоприятно за общуване. Не предизвиквайте проблеми, създаващи повод за скандал с брачната половинка. Бъдете въздържани в изразяване на емоциите си и обмисляйте думите си. На работното място сте разсеяни и никак не ви се работи. По-добре отхвърлете най-важните си задачи и се приберете у дома. Може да се сблъскате с проблеми заради неуредици при доставките или със залежала стока, ако имате магазин или се занимавате с търговия. Бъдете отговорни, за да избегнете загубите и неочакваните трудности. В дните от понеделник ви изненадват неочаквани промени, свързани и с обрати във финансовото ви положение. Не допускайте зависимост от своите партньори.

Здраве: Здравето ви се стабилизира, ако се грижите добре за себе си. Не си създавайте безпричинни притеснения и тревоги заради невъзможност да наложите правилата си.

Любов: Не се опитвайте да изяснявате отношенията си с вашата половинка, защото през цялата седмица рискувате да се изпокарате необратимо и да предизвикате раздяла.