Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Майката, която искаше евтаназия за себе си и сина си: Прекарах COVID тежко, но нямам сертификат От първия до последния ден на Стефан майка му Рени Григорова не спря да се грижи за него.

Във фейсбук профила си Рени Григорова - майката, която поиска евтаназия, обясни как не е успяла да се сдобие със зелен сертификат, след като преди месеци прекара тежко коронавируса заедно с майка си и детето си, което беше с множество увреждания. Стефан почина в адски мъки, без да получи така желаната евтанзия от Рени.

Ето целия й пост:

Едно надявам се незакъсняло отворено писмо!

Неуважаеми управници и други подкрепящи ги,не се обръщам към някого конкретно защото вече не виждам смисленост в държавата ни!Виждам терор и омраза! Аз съм майката известна с това,че поисках евтаназия за мен и детето ми, което не дочака тази"благавина"в държавата ни.Днес поисках да се подчиня и да изтегля своя сертификат, защото ведно с починалия си син боледувах и аз и баба му. Не помня много от процедурата по удостоверяването на болестта ни, защото бях заета да спасявам детето си.Не помня и болестта,а не я карах леко, защото обгрижвах детето си и не знаех на кой свят съм докато институциите с редки изключения ме бяха оставили да умирам бавно и мъчително заедно с детето си.То не издържа и си отиде,аз останах и се оказвам пак извън системата, извън списъците ви,в нищото! Бих се ваксинирала естествено ако имам сертификат на ваксината,ако някой ме изследва за противопоказания преди това, защото съм адски алергична и с много заболявания,някои автоимунни,не да подписвам информирано съгласие и да ми мерят едно кръво!Бих защото съм отговорен човек.Абе да ви кажа ли кой е използвал списъци в миналото,за да селектира нации!Сега съм сама,наранена не и беззащитна и ще търся правата си в съда в Хага, защото се самозабравихте!

Без уважение: Рени Григорова

Магистър по право и свободен човек от рождението до смъртта си!

25.10.2021 г.